fcb.portal.reset.password
Marc Carmona i els seus jugadors volen vèncer per primera vegada aquesta temporada al Palma Futsal

Marc Carmona i els seus jugadors volen vèncer per primera vegada aquesta temporada al Palma Futsal / Foto: VÍCTOR SALGADO

Tothom que forma part del FC Barcelona Lassa és conscient que el Palma Futsal és un equip que aquesta temporada s’ha entravessat als blaugranes. Han jugat tres partits aquest any, dels quals n’han perdut dos i n’han empatat un. Sense tenir aires de revenja, volen treure’s la espina i derrotar d’una vegada els illencs. “Hem jugat tres vegades contra ells i no hem estat capaços de guanyar-los”, ha declarat Marc Carmona. En la mateixa línia, el brasiler Bateria ha confessat: “El Palma és un equip que està en un moment òptim de confiança i aquesta temporada ha guanyat l’Inter i a nosaltres”.

Altres declaracions dels protagonistes

Marc Carmona

“És un partit, entre cometes, de play-off. Un partit que ens serveix per seguir corregint cosetes, per millorar i per seguir-nos preparant per als quarts de final”.

“Han trobat una fórmula amb la qual se senten còmodes i nosaltres no hem estat capaços de guanyar. Hem anat a casa dos cops per davant al marcador, però no els hem pogut guanyar”.

“Tenen una bona plantilla, tenen molt de talent, i han trobat aquest punt d’equilibri contra nosaltres en què l’han posat a defensar, arriscant poc des del punt de vista de la possessió de la pilota”.

“La idea és intentar fer-los canviar el seu pla i que no puguin estar tot el partit amb una defensa a mitja pista sense prendre gaires riscos”.

“Quan no es té la gent no es pot preparar res, però hem intentat treballar de dijous a avui de la millor manera possible”.

“El que estem fent és molta correcció i molt vídeo per veure quins són els errors que fem i no tornar-los a repetir. A la pista hi ha moments d’estrès que als entrenaments mai són els mateixos, però hem de mirar de corregir-los”.

Bateria

"Hem tingut temps de dijous a dissabte per preparar el partit del Palma, que és un equip que coneixem bé. Ja ens han fet bastant mal aquest any i haurem de lluitar per aconseguir els tres punts”.

“Estem bé. Sabem que tenim tres partits en els quals ni arribarem a la primera posició ni perdrem la segona, i hem d’utilitzar això per millorar i estar bé al play-off”.

“Hem de competir més. Hem d’estar al cent per cent”.


FCB Futsal: Prèvia Palma Futsal vs FC Barcelona... by fcbarcelona

Convocatòria FC Barcelona Lassa

Cristian, Aicardo, Tolrà, Dyego, Lin, Lozano, Bateria, Saad, Ferran Plana, Wilde, Ferrao i Paco Sedano

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();