Comença la Copa del Rei 15/16

Comença la Copa del Rei 15/16

Els blaugranes juguen davant de l’Agüimes FS gran canari els setzens de la Copa del Rei

El FC Barcelona Lassa jugarà a partir de les 20.30 h (hora canària) els setzens de final de la Copa del Rei davant del conjunt gran canari de l’Agüimes FS. En cas de passar aquesta eliminatòria, els blaugranes s’enfrontarien al Magna Gurpea la setmana vinent al Palau Blaugrana.

L’expedició barcelonista es va desplaçar dilluns fins a Canàries amb la baixa de Saad, que té un sobrecàrrega lumbar. En el seu lloc ha viatjat el jove ala-pivot Juan Emilio, que ja va fer la pretemporada a les ordres de Marc Carmona i que ja va debutar amb el primer equip al torneig amistós de Lisboa de l’estiu passat i a la Copa Catalunya.

Concentració màxima

Marc Carmona va declarar a la prèvia del partit que no coneixien gaire el rival, tot i que per evitar sorpreses com la d’ara fa uns anys davant el Centelles, l’equip s’hauria de mostrar molt concentrat des de l’inici del matx per mirar de tornar a Barcelona amb una victòria i el pas als vuitens de final.

Quatre de cinc títols

Fa dues temporades, el FC Barcelona ja es va desplaçar fins a les Illes Afortunades per disputar aquesta ronda de la Copa del Rei. En aquella ocasió, els barcelonistes es van desfer del Fonononós Gomera per un còmode 1-9. Aquell any els culers van guanyar la seva quarta Copa del Rei consecutiva vencent ElPozo Múrcia a la pròrroga disputada a Bilbao.

[[BOTOGRIS::La Associació de Jugadors de futbol sala, a escena++::http://www.fcbarcelona.es/futbol-sala/futbol-sala-1/detalle/noticia/la-associacio-de-jugadors-de-futbol-sala-a-escena::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut