fcb.portal.reset.password
Marc Carmona només pensa en el partit de divendres

Marc Carmona només pensa en el partit de divendres / Foto: VÍCTOR SALGADO

Marc Carmona i Marc Tolrà han atès els mitjans d’informació abans del segon partit dels quarts de final de divendres. Tots dos tenen clar que volen tancar l’eliminatòria al segon partit i no esperar al tercer. “Hem de jugar com si no hi hagués tercer partit”, ha declarat el preparador culer. El tanca barcelonista opina el mateix que el seu entrenador: “Aquest és l’objectiu, és clar que sí. Si es pot acabar demà, 2-0 i a descansar”.

Altres declaracions dels protagonistes

Marc Carmona

“Demà podem certificar. La idea és sortir igual que a Santa Coloma. No confiar-nos, sortir al màxim i liquidar l’eliminatòria de quarts”.

“Hem de fer un bon partit i millorar coses que no vam fer bé. Hem de ser sòlids al darrere perquè tenen molt potencial ofensiu. Si els deixem amb pocs gols tenim més possibilitats”.

“Van molt cap a dalt, ofensivament són molt bons. A un gol del Pozo. T’has d’adaptar als jugadors que tens, tenen molts gols i estan còmodes així. Si som capaços de defensar tenim una part importat a favor nostre”.

Marc Tolrà

“Dissabte passat vam fer un partit molt bo, vam estar molt seriosos amb un marcador ajustat. Vam patir poc pel que és el Catgas Santa Coloma”.

“El Palau té alguna cosa. Els partits de casa són diferents, estem més confiats. És més difícil caure al Palau”.

“Tenim gent amb molta experiència. Al final aquí la gent és professional i arriba un moment en què s’acaba. És part de l’ofici. Arribarà un moment que jo hauré de deixar-ho o hauré d’anar a un altre lloc. Has de donar-ho tot fins al darrer moment”.


FCB Futbol Sala: Marc Carmona, prèvia FCB Lassa... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();