FC Barcelona - Elx CF: Buscant la 12a victòria a la LNFS

FC Barcelona - Elx CF: Buscant la 12a victòria a la LNFS

Els blaugranes miraran de recuperar sensacions davant dels seus aficionats En la jornada anterior van deixar la seva porteria a zero per tercera vegada aquesta temporada

El Barça Lassa jugarà divendres, 18 de desembre, a les 21 h (Esport3, Barça TV i per streaming a www.fcbarcelona.cat) davant de l’Elx CF V. Alberola el partit de la quinzena jornada de la LNFS, que tancarà la primera volta de la Lliga.

Els blaugranes volen canviar la dinàmica de resultats que acumulen al Palau, on només han pogut guanyar un dels últims quatre partits que han jugat, després dels dos empats en Lliga davant de l’UMA Antequera i del Palma Futsal i de la derrota davant dels mallorquins a l’anada de la Copa del Rei. I divendres comptaran amb l’ajuda dels seus aficionats per mirar de sumar una nova victòria i tres punts més per no allunyar-se del líder de la competició, el Movistar Inter.

Rival incòmode

Tot i ocupar el tercer lloc per la cua de la LNFS, faran bé els jugadors de Marc Carmona de no refiar-se’n i mirar de sumar la 12a victòria de la temporada a la Lliga. L’Elx només ha sumat set punts en el que portem de temporada, i casualment n’han aconseguit més fora de la seva pista que davant dels seus aficionats. Després de vèncer en el primer partit de Lliga a casa només han obtingut tres punts en la visita a Jumilla i un empat a quatre a Jaén la jornada 9.

Els alacantins són la segona pitjor defensa de la Lliga amb 69 gols encaixats, només superats pel Jumilla, que ha vist com els rivals marcaven 70 gols als seus porters, mentre que el Barça Lassa és el segon millor atac de la LNFS, amb 69 gols marcats. També és la segona millor defensa del campionat.

Amb tot el primer equip menys Lozano

Marc Carmona podrà comptar amb tota la seva plantilla tret de Sergio Lozano, que segueix recuperant-se de la lesió que va es va fer davant del Movistar Inter. També podrà tenir a les seves ordres Gabriel, que havia estat baixa en els darrers tres partits. El tècnic ha convocat una altra vegada el jove del Barça B Juan Emilio, que està gaudint de minuts de joc amb el primer equip les darreres jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut