Aquesta setmana comença el play-off

Aquesta setmana comença el play-off

Els blaugranes encetaran els quarts de final de la LNFS davant del Catgas Santa Coloma

El FC Barcelona Lassa jugarà aquest cap de setmana el primer partit dels quarts de final de la LNFS davant del Catgas Santa Coloma a la pista del seu rival, el dissabte 14 de maig a les 20 h.

Els barcelonistes afronten la novena temporada consecutiva participant a la posttemporada i sempre han arribat a les semifinals de la Lliga a excepció de la temporada 2008/09, quan van quedar eliminats de manera sorprenent pel Pinto.

Primer enfrontament al play-off

Serà la primera vegada que els dos equips catalans que juguen a la LNFS es vegin les cares al play-off i aquest serà un al·licient més per als dos equips. Aquesta temporada el balanç dels partits disputats entre els dos conjunts és favorable als homes de Marc Carmona. Van vèncer a la final de la Copa Catalunya per 2-4, i a la Lliga, els blaugranes també es van emportar el triomf als dos partits. Al matx disputat a Santa Coloma els culers van guanyar per 6-7, mentre que en el que van jugar al Palau Blaugrana al mes de gener, el resultat va ser de 5-2.

Jugaran el partit 50 al play-off

El FC Barcelona jugarà el seu partit número 50 al play-off a les ordres de de Marc Carmona i en els 49 enfrontaments disputats fins ara, els barcelonistes han marcat 194 gols i n’han encaixat 147 amb un total de 30 victòries, 17 derrotes i dos empats. En aquest període, els blaugranes han conquerit tres campionats de manera consecutiva les temporades 2010/11, 2011/12 i 2012/13. Els culers volen tornar a conquerir un títol que se’ls ha escapat les darreres dues temporades en caure davant d’ElPozo Múrcia les darreres dues edicions.

Tota la setmana per preparar el partit

El Barça Lassa s’entrenarà tota la setmana entre el Palau Blaugrana i la Ciutat Esportiva per tal de preparar de la millor manera el primer partit del play-off davant dels colomencs. El fet que el primer partit es jugui a casa del pitjor classificat a la fi de la Lliga regular és un perill i els barcelonistes voldran començar amb bon peu el seu camí al play-off, evitant qualsevol tipus de sorpresa.

Marc Carmona encara no sap si podrà comptar amb Bateria i Gabriel, els quals continuen recuperant-se per arribar en les millors condicions a la recta final de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut