Saad: “El partit de demà és una final”

Saad: “El partit de demà és una final”

Qui guanyi el partit jugarà les semifinals de la LNFS

Sense haver passat ni tan sols 24 hores des de la victòria del Barça de futbol sala davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra, els homes de Marc Carmona s’han entrenat al Palau Blaugrana per preparar el tercer i definitiu matx dels quarts de final de la LNFS. Saad i Lin, protagonista del segon partit de la sèrie, han sortit a la zona mixta del Palau Blaugrana per parlar amb els mitjans de comunicació.

Saad: “El partit de demà és una final”

“Per a nosaltres el partit de demà és una final. Tot i jugar a casa i tenir l’afició al nostre costat, hem de continuar en la mateixa línia que ahir tant en atac com en defensa”, ha sentenciat l’italobrasiler Saad. Tots dos equips saben de importància del partit de dissabte i que l’única possibilitat d’aspirar a lluitar pel títol és superar aquesta fase dels quarts de final.

Jugadors amb experiència

Els blaugranes van veure com de guanyar 3-0 el marcador va passar a 3-2, i alguns van creure en la possibilitat que es repetís el guió del primer partit celebrat a Tudela. “Hem jugat molts partits importants com aquests i no ens vam espantar. Però sí que tens el neguit que ja ens ha passat diverses vegades contra aquest equip, que vas amb un bon avantatge i al final se’t torça, fins i tot per perdre un partit controlat. Ens han arribat a remuntar tres gols i ho hem de tenir en compte”, ha declarat Lin.

Satisfet per la victòria

Tot i el seu hat-trick, Lin es mostrava més satisfet per la victòria que per la seva actuació personal. “Vaig marxar molt content per la victòria de l’equip i no per haver marcat tres gols”, ha declarat el segovià, tot i que reconeixia que el seu punt fort no és fer gols: “Jo no estic acostumat a fer hat-tricks, aquí només és el segon, i tampoc és que n’hagi marcat tants. No em caracteritzo per fer molts gols i sí per treballar en equip”.

Mantenir el nivell

Saad va reconèixer que la diferència entre els dos enfrontaments és que la segona part del primer partit de quarts disputat a Tudela va ser clau per a la baixada dels blaugranes: “En els dos partits hem jugat molt bé a la primera part i a la segona hem abaixat una mica el nivell. Ahir vam millorar a la segona part, tot i tenir una petita davallada. Hem de seguir treballant perquè no torni a passar”.

Ganes de títol

Tot i jugar la final de la Copa d’Espanya i de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, els blaugranes no han guanyat cap títol aquesta temporada, i aquest sentiment es va traslladar a la celebració dels gols: “Amb la celebració dels dos primers gols porto molta ràbia continguda, perquè tenia moltes ganes de guanyar, i més després de la temporada que portem. Hem arribat a les finals però les hem perdudes. Tenim moltes ganes d’intentar fer les coses bé i tornar a guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut