Miguel Mendiola, nou jugador del Barça

Miguel Mendiola, nou jugador del Barça

El madrileny, de 32 anys, ha signat amb el FC Barcelona fins a final de temporada

El FC Barcelona ha anunciat aquest diumenge que ha incorporat el porter Miguel Mendiola Venta fins el 30 de juny. El porter, de 32 anys, prové del Gran Canaria Colegios Arena i reforçarà la porteria del Barça de futbol sala. El jugador s’incorporarà a l’equip durant els propers dies, un cop hagi passat la revisió mèdica.

Experiència per a la porteria

El Barça ha incorporat un porter experimentat fins a final de temporada davant la lesió de Cristian. Miguel Mendiola arriba al FC Barcelona procedent del Gran Canaria Colegios Arena de la Divisió de Plata com un porter amb experiència a la LNFS. I és que Mendiola, de 32 anys, ha jugat moltes temporades a la màxima categoria del futbol sala espanyol.

Des que debutés la temporada 2000/01 amb el Boadilla, el porter nascut a Madrid ha jugat amb sis equips diferents. Després del Boadilla (2000-2004) va defensar la samarreta del Torrejón en dues etapes (del 2004 al 2007 i del 2011 al 2013), del Lobelle Santiago (2007-2010), de l’Azkar Lugo també en dues etapes (2010/11 i 2013/14) i del Puertollano (2011/12).

Aquesta temporada 2014/15 l’havia començat amb el Gran Canaria Colegios Arena, amb qui ha jugat 16 partits de Lliga, tots ells com a titular, i ha rebut 52 gols. Ara, Miguel Mendiola arriba al Palau Blaugrana per compartir porteria amb Sedano i Cristian, que actualment es troba recuperant-se del trencament de menisc, i per aportar tota la seva experiència a l’equip.

Curiosament, Mendiola compartirà la porteria blaugrana amb dos jugadors també madrilenys. I és que el capità Paco Sedano i Cristian també són nascuts a Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut