Els rècords del FC Barcelona a la Lliga

Els rècords del FC Barcelona a la Lliga

El Barça pot establir diferents rècords a la Lliga si guanya els tres partits que queden

La important victòria l’aconseguida a la pista del Santiago Futsal (1-4) pels homes de Marc Carmona els permet continuar encapçalant la classificació de la LNFS i rebre com a líders a l’Inter Movistar el proper dimarts 7 d’abril al Palau Blaugrana a partir de les 21 h. Però a més d’això, els números del FC Barcelona són de rècord i encara podrien ser-ho molt més les properes jornades.

Igualen el rècord d’equip

Amb el que portem de temporada, el FC Barcelona ja acumula 23 victòries en Lliga, el que suposa igualar el millor registre de victòries a l’LNFS a la història de la secció que els barcelonistes van aconseguir la temporada 2011-12, quan van guanyar la seva segona Lliga a més de la primera UEFA Futsal Cup de la història de la secció, entre altres títols. Aquell any van guanyar 23 partits, van perdre’n dos i en van empatar cinc.

Rècords a l’LNFS

Però la temporada no ha acabat per als interessos culers. Encara queden tres jornades més per disputar-se de la LNFS i és aquí on els blaugranes poden fer història. En les últimes 13 temporades fins a tres ocasions un equip ha guanyat 25 partits. Va ser la temporada 2001-02 amb ElPozo Múrcia, una altra vegada els murcians la 2011-12 i la temporada passada l’Inter Movistar. Si el FC Barcelona guanya els tres xocs que li queden deixaria el nombre de victòries en 26 per establir un nou rècord en una Lliga de 30 partits.

Més punts a l’LNFS

A més, encara sumaria un nou rècord de punts. Fins ara, ElPozo Múrcia és l’equip que més punts ha aconseguit en una Lliga a 30 partits, amb 79 punts a la temporada 2011-12. Però si el Barça guanya els tres partits que li queden en sumaria 80 i deixaria un nou registre de punts a l’LNFS.

Millor equip defensiu?

Quan encara queden tres partits per disputar per acabar la Lliga regular, el Barça és la segona millor defensa de la LNFS amb 55 gols encaixats, un més que el líder en aquest aspecte, l’Inter Movistar, que en suma 54. Els de Carmona estan en disposició de guanyar aquest aspecte del joc i confirmarien ser el millor equip defensiu de l’LNFS per sisena vegada en les últimes set temporades. Únicament l’Inter els va treure aquest privilegi la temporada 2011-12 en aquest lapsus de temps.

Rècord golejador?

El Barça encara està a temps d’establir un nou rècord d’equip si segueix fent gols com fins ara. En les 27 jornades disputades fins ara, els culers han marcat 138 gols, amb una mitjana de 5,11 per matx. Si mantenen aquesta mitjana superarien el registre establert la temporada 2011-12, quan els jugadors blaugranes van fer-ne 150 en 30 partits, amb una mitjana de 5 per xoc.

En definitiva, un munt de rècords que el FC Barcelona podria fer si venç en els tres partits de Lliga que li queden a l’LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut