fcb.portal.reset.password
L'entrenador de porters, Mario Salamanca, amb els tres porters blaugrana

Salamanca explicant un exercici als porters del Barça / Foto: FCB

Abans de l’entrenament de l’equip, Paco Sedano, Cristian i Joan Miñano han marxat cap al pavelló d’Encamp amb l’entrenador de porters, Mario Salamanca, per realitzar un entrenament específic per a porters.

La temporada passada la defensa del FC Barcelona va ser la menys golejada del campionat gràcies al treball d’equip en defensa i a les aturades dels porters. De fet, Paco Sedano va ser nomenat millor porter de l’LNFS per segon any consecutiu. Però el que es veu el dia de partit té al darrere una feina molt treballada durant tot l’any.

Salamanca es va incorporar a l’‘staff’ de Marc Carmona per treballar amb els porters del primer equip i del futbol sala formatiu. Ell és l’encarregat de treballar amb els porters de manera específica mentre els jugadors de camp duen a terme altres tasques.

El treball específic que els porters realitzen es basa en la velocitat gestual, la coordinació i els aspectes tàctics individuals propis de la posició. Salamanca considera fonamental per a la resta de l’any la feina que es fa durant la pretemporada. L’entrenador de porters es mostra molt content amb la feina feta fins ara: “Tots tres porters estan treballant de manera extraordinària i la seva disposició a adquirir nous conceptes és total. Estem molt contents amb la seva feina”.

Partit de vòlei

Isma Camenforte, el preparador físic de l’equip, ha preparat un escalfament diferent per a la sessió del matí. Enlloc de fer-ho com habitualment, ha dividit el conjunt en dos equips de set jugadors i han jugat un partit de vòlei. La rivalitat ha estat màxima entre tots dos grups i els dos sets han estat molt igualats. S’han vist jugadors amb nivell i amb experiència prèvia, com els brasilers Wilde, Bateria i Ferrao, entre d'altres.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();