Els abonaments per a la Copa d’Espanya ja estan disponibles

Els abonaments per a la Copa d’Espanya ja estan disponibles

El Barça ha guanyat la Copa d’Espanya en tres de les darreres quatre edicions El sorteig se celebrarà el 30 de desembre a les 12 h

Els abonaments per veure en directe la XXVI Copa d’Espanya a Ciudad Real ja s’han posat a la venda. La competició tindrà lloc del 12 al 15 de març al pavelló Quijote Arena i tots aquells que vulguin adquirir un abonament podran fer-ho a través del web de la LNFS (www.lnfs.es) i de www.marcaentradas.com. El preu dels abonaments de general per a adult serà de 42 euros, i de 12 els d’infantil.

Tres places encara

Els vuit millors equips classificats després de finalitzar la primera volta de la Lliga lluitaran per guanyar un dels títols més importants de l’any. El Barça ja està matemàticament classificat juntament amb l’Inter Movistar, ElPozo Múrcia, el Jaén Paraíso Interior i el Palma Futsal. Les altres tres places s’hauran de decidir en les dues jornades de Lliga que queden per acabar la primera volta. El sorteig dels emparellaments es farà el dimarts 30 de desembre a Ciudad Real a partir de les 12 h.

El Barça, dominador els últims anys

El FC Barcelona ha guanyat tres de les darreres quatre edicions de la Copa d’Espanya. La temporada passada, en l’edició que es va celebrar a Logronyo, els de Marc Carmona van caure a semifinals davant l’Inter Movistar, que finalment es va proclamar campió. Un dels objectius de la temporada és tornar a conquerir aquest títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut