fcb.portal.reset.password
Ari Santos es perdrà 4 partits per sanció

Ari el dia del retorn després de la lesió al tendó d'Aquiles / Foto: GERMAN PARGA

Ari Santos va rebre una targeta vermella directa durant el partit davant de l’Inter Movistar. El tanca brasiler va veure com els àrbitres li ensenyaven la targeta després d’una acció amb un jugador de l’equip madrileny. El Barça va veure com mercès a la falta assenyalada, Cardinal obria el marcador per a l’Inter Movistar. Carmona ja no va poder comptar més amb Ari durant la resta del partit. Ara s’ha sabut que el Comitè l’ha castigat amb quatre partits de sanció.

Sanció confirmada

El FC Barcelona ha recorregut per tal d’evitar que el brasiler es perdés tants partits però el Comitè d’Apel·lació ha confirmat la sanció de quatre partits. La sanció es farà efectiva tenint en compte els partits de Lliga com els de la Copa del Rei. Ari Santos es perdrà els partits davant del Llevant UD DM, Burela Pescados Rubén i Peníscola Bodegas Dunviro de Lliga i el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei contra l’Inter Movistar de Copa del Rei.

Primera expulsió de la seva carrera

Es dóna el fet que és la primera expulsió del jugador del Barça en tota la seva carrera. Mai havia estat expulsat amb vermella directa ni a la LNFS, ni a la Lliga brasilera, ni tampoc amb la selecció del seu país.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();