fcb.portal.reset.password
Saad ha renovat fins el 2016

Saad ha renovat fins el 2016 / FOTO: VÍCTOR SALGADO

Javier Bordas i Saad han signat l'acord

Javier Bordas i Saad han signat l'acord / FOTO: VÍCTOR SALGADO

El FC Barcelona i l’ala italobrasiler Saad han arribat a un acord per ampliar el seu contracte fins al juny del 2016. Saad acabava el seu lligam amb el Club al final d’aquest curs, però tots dos han arribat a un acord per ampliar la seva relació una temporada més.

Saad, que té 35 anys -en farà 36 a l’octubre-, complirà la seva vuitena temporada a les ordres de Marc Carmona i és, juntament amb Sedano i Cristian, un dels jugadors més veterans a la plantilla. Els dos porters van arribar un any abans que Saad i tots ells formen el nucli del grup de jugadors que tants títols han donat a la secció de futbol sala del FC Barcelona.

Jugador polivalent

Saad ha marcat 66 gols en Lliga des de la seva arribada a la plantilla culer la temporada 2008/09, tot i no tractar-se d’un golejador nat. La seva esquerra ha marcat gols molt importants durant la seva trajectòria al club català. És, juntament amb Wilde i Bateria, l’únic jugador que ha marcat en totes les competicions que el FC Barcelona ha disputat aquesta temporada (Lliga, Copa d’Espanya, Copa del Rei i competició europea).

Content de quedar-se un any més

Javier Bordas, directiu responsable de la secció de futbol sala, ha estat el responsable de la renovació de Saad: ”És un jugador que aporta molta experiència i ens anirà molt bé que es quedi, perquè hem renovat molt l’equip”. A més, ha afegit que “el jugador està en plena forma i està molt content de quedar-se”.

Per la seva banda, el jugador ha manifestat: “És molt complicat mantenir-se tants anys en un club i a un nivell molt alt, i jo sóc un privilegiat”. Tot i no haver tingut els èxits desitjats aquesta temporada, l’ala italobrasiler confia a tornar a guanyar títols. “El Barça és un gran club i tenim l’obligació de guanyar títols. Aquesta temporada hem fallat i espero que la propera tornem a aixecar-ne”, ha assegurat.


Saad renova fins al 2016 / Saad renueva hasta... por fcbarcelona
Tornar a dalt