fcb.portal.reset.password

Bateria en un partit al Palau./FOTO:ARXIU-FCB

El FC Barcelona ha anunciat la incorporació de l’ala brasiler Bateria per a les properes tres temporades. D’aquesta manera, el tècnic Marc Carmona s’assegura un dels millor jugadors del món per al seu equip. Bateria prové de l’Inter Movistar, on ha militat les darreres tres temporades.

Dione Alex Veroneze, conegut com ‘Bateria’ al món del futbol sala, és un jugador de 23 anys titular a la selecció brasilera i un dels millor jugadors de la temporada 2013/14 a l'LNFS, on va guanyar la Lliga i la Copa d’Espanya amb el conjunt madrileny.

Millora constant

En aquestes tres temporades, el nou ala brasiler ha fet un total de 81 gols a l'LNFS entre la Lliga Regular i el play-off. Malgrat no ser un pivot, Bateria és un jugador molt ofensiu que és capaç d’aconseguir un bon grapat de gols cada any. De fet, la seva progressió ha crescut cada any des de la seva arribada el 2011. La primera temporada en va fer 21, la segona, 29, i l’última, 31. La seva potent cama esquerra és el seu senyal d’identitat més important, però la seva capacitat per defensar ha anat creixent any rere any.

La connexió Palmitos

Bateria es trobarà a la plantilla culer amb Dyego, bon amic seu i també natural de la ciutat de Palmitos, al Brasil, que es va incorporar a la disciplina culer el mes de gener passat.

Tornar a dalt