fcb.portal.reset.password

Jordi Torras és un dels jugadors amb experiència prèvia al Barça Alusport / Foto: Arxiu FCB

El Barça Alusport va aconseguir el màxim títol continental la temporada 2011/12 en proclamar-se campió de la UEFA Futsal Cup a la Final a Quatre a Lleida en la seva primera participació en aquesta competició. Els de Carmona van ser els justos campions després de passar la Main Round de manera excepcional i repetir l’èxit a l’Elite Round.

Per a la majoria de jugadors era la primera vegada que jugaven a la màxima competició europea de clubs de futbol sala. Els únics components del planter que ja sabien el que era jugar la Copa d’Europa eren Jordi Torras, Gabriel i Wilde.

Jordi Torras havia participat en dues ocasions a la competició amb l’Inter Movistar. La temporada 2008/09 va proclamar-se campió d’Europa al guanyar al Viz Sinara a la final de la Final a Quatre. Un any després, la temporada 2009/10, Torras i el seu equip van tornar a jugar la final. En aquella ocasió, els madrilenys van caure a Portugal contra el Benfica.

Gabriel havia coincidit amb Torras a l’Inter Movistar. El brasiler, a més de jugar les dues finals esmentades amb l’actual capità del Barça Alusport, havia participat en tres edicions més. El 2004/05 l’equip va caure a semifinals. El 2005/06 els madrilenys van proclamar-se campions d’Europa en una final a doble partit davant del Dynamo en terres russes. Un any més tard, l’equip es va tornar a trobar amb el mateix equip. En aquesta ocasió, els russos van vèncer i van privar el brasiler de repetir títol europeu.

El pivot Wilde també tenia experiència abans d’arribar al Barça Alusport. Amb ElPozo Múrcia van quedar tercers a la Final a Quatre disputada a Múrcia la campanya 2006/07. Un any més tard van perdre als penals davant del Viz Sinara rus a la Final a Quatre disputada a Rússia. La temporada 2009/10 els murcians van caure a l’Elite Round i no van poder optar a repetir presència a la Final a Quatre.

Tots ells van guanyar l’edició del 2011-12 amb el Barça Alusport. L’any passat, després de classificar-se brillantment a l’Elite Round, van perdre el partit de semifinals davant del Kairat Almaty i es van haver de conformar amb el tercer lloc. Aquesta temporada, volen repetir l’èxit aconseguit ara fa dos anys. Dimecres comença el camí per tornar a fer somiar a tots els barcelonistes amants del futbol sala.

Tornar a dalt