Rafa Usín, primera incorporació del Barça Alusport 2014/15

Rafa Usín, primera incorporació del Barça Alusport 2014/15

L’ala és la primera incorporació del Barça Alusport 2014/15 Usín ha signat amb els blaugranes per a les properes tres temporades

El FC Barcelona ha anunciat que Rafa Usín, jugador del Magna Navarra, jugarà les properes tres temporades al Barça Alusport. El jugador ha jugat les darreres vuit temporades a Pamplona i a partir de la propera ho farà a les ordres de Marc Carmona.

Usín és un ala amb força intuïció per fer gols, que aquesta temporada ha estat el màxim golejador del seu equip, amb 25, entre la Lliga Regular i el play-off. El jugador, nascut el 22 de maig del 1987 a Madrid, també és internacional amb la selecció espanyola, amb la qual va conquerir l’Eurocopa del 2012 a Croàcia i va quedar tercer en la disputada a Bèlgica el mes de febrer passat.

Amb els navarresos es va convertir en el jugador franquícia i era el referent del Magna Navarra tant a dins de la pista com a fora. Després de caure eliminats als quarts de final del play-off de l'LNFS, va fer una roda de premsa molt emotiva anunciant que la següent temporada no continuaria a l’equip de Pamplona.

El madrileny és el primer dels fitxatges que el Barça Alusport ha incorporat per a la temporada 2014/15.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut