Quan l’equip ha marcat primer en Lliga ha guanyat en les set ocasions en què ha passat

Una dada reveladora després d’acabar la primera volta del campionat és comprovar que el Barça Alusport ha guanyat tots els partits sempre que ha marcat primer

El Barça Alusport va finalitzar la primera volta a Jumilla, en què va vèncer per 1-5 l’equip local. Els homes de Marc Carmona no han perdut cap partit aquesta temporada en cap de les competicions oficials que han disputat. En Lliga, els blaugranes han guanyat nou partits i n’han empatat cinc i són l’únic equip de l’LNFS que no ha perdut cap partit juntament amb el líder Inter Movistar. Aquests últims, però, van caure eliminats pel Barça Alusport als vuitens de final de la Copa del Rei disputats al Palau ara fa uns dies.

Hi ha una dada a destacar en aquestes victòries dels culers. En set de les nou victòries a l’LNFS, el Barça Alusport ha guanyat el matx sempre que ha marcat primer. Aquesta dada és molt significativa. En la meitat dels partits l’equip ha hagut de remuntar el marcador, ja que els rivals s’han avançat al compte golejador.

Tots els entrenadors destaquen la importància de començar bé els partits i el tècnic Marc Carmona no n’és una excepció. El preparador és coneixedor de la importància d’aquest fet i és per això que ho remarca abans de cada partit. Si l’equip comença guanyant no s’ha deixat cap punt en el campionat.

I això serà de vital importància per a la segona volta de l’LNFS. El Barça Alusport no podrà ser cap de sèrie a la Copa d’Espanya en classificar-se en tercera posició a l’acabament de la primera volta de la Lliga. Però tenir el factor camp de cara als play-off és vital. El suport del públic del Palau Blaugrana ha estat cabdal les darreres temporades per aconseguir els títols que s’han aconseguit. És per això que l’objectiu de cara a la segona volta de la Lliga serà acabar com més amunt millor i això passa per marcar primer en els partits. Quan ha passat, l’èxit ha estat assegurat.