Els blaugranes volen la victòria per arribar bé a la Copa

Els blaugranes volen la victòria per arribar bé a la Copa

El Barça Alusport necessita la victòria per arribar a la Copa d’Espanya amb bones sensacions

El partit davant de l’Azkar Lugo de la 24a jornada de l'LNFS (Esport3 i Barça TV) es jugarà a les 21.15 h i ha de tenir dos objectius. El primer és refer-se de la derrota del cap de setmana passat davant ElPozo Múrcia. I el segon és arribar a la Copa d’Espanya amb bones sensacions i ser capaç de convertir-se en el primer club que aconsegueix quatre títols de manera consecutiva.

Per tot això, el partit d’aquest vespre és vital per al Barça Alusport. En el partit de la primera volta, els blaugranes van derrotar l’Azkar Lugo per un clar 2-6, però arribar al resultat final no va ser tan senzill com demostra el marcador. Els gallecs van pressionar molt i fins als últims dos minuts els catalans no van veure com la diferència s’eixamplava gràcies als dos gols d’Ari Santos aprofitant el porter-jugador local.

Els homes dirigits per Diego Ríos es troben classificats en la 10a posició amb 22 punts. Els gallecs són un equip que a principi de temporada es pensava que podria estar més amunt però en aquest punt de la competició només ha guanyat sis partits i n’ha empatat quatre. Els altres 12 han estat derrotes. Aquest fet pot jugar a favor dels homes de Marc Carmona, que saben que els gallecs són un equip que a fora del seu pavelló només han sumat dues victòries i dos empats.

El que és evident és que la relaxació no està a dins del cap de cap dels jugadors del Barça Alusport. L’equip sap tot el que es juga en aquest partit i, a més de seguir lluitant per aconseguir la segona plaça a la classificació, el fet d’arribar amb les millors sensacions possibles a una competició tan important com la Copa d’Espanya és fonamental. Avui pot ser el primer pas per fer història i aconseguir el quart títol d’aquesta competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut