Carmona: “És un rival molt difícil”

Carmona: “És un rival molt difícil”

Els blaugranes volen aconseguir la regularitat a la segona volta

Després de la classificació per disputar les semifinals de la Copa del Rei, el Barça Alusport ha de seguir i aquest cap de setmana l’espera el Burela Pescados Rubén. Abans de l’entrenament per preparar el partit el tècnic Marc Carmona i Paco Sedano han atès els mitjans de comunicació al Palau Blaugrana.

El preparador culer ha avisat del perill del Burela, del qual ha destacat: “És un equip que s’ha reforçat molt aquest any”. I ha afegit: “Ha estat una mica irregular a la primera volta, però ha fitxat molt talent i té jugadors que tenen molta capacitat en l’un contra un”. De fet, els blaugranes van empatar a dos en el partit de la primera volta a Galícia. “El Burela és un equip pensat per estar entre els quatre o sis primers, però estic segur que a la segona volta ho farà molt millor. És un rival molt difícil”, ha remarcat Carmona. En la mateixa línia Sedano ha destacat que els gallecs “tenen jugadors molt bons a dalt especialment”. “Individualment també –ha continuat Sedano-, i ho demostra el fet que hi ha jugadors que van a la selecció i crec que ofensivament són un equip molt potent”.

Malgrat que la setmana vinent el Barça Alusport té un partit importantíssim a la pista d’ElPozo Múrcia, els blaugranes s’han de centrar en el partit d’aquesta jornada davant del Burela Pescados Rubén. “És un partit important per intentar viatjar a Múrcia empatats, i allà ens jugarem bastantes opcions per veure qui pot quedar segon. Són tres punts molt importants per a nosaltres”, ha assegurat Carmona.

Tot i que el Burela ha estat un pèl irregular a la primera volta, el Barça Alusport faria bé de no refiar-se’n gens. Ho demostra la victòria aconseguida tot just abans de la parada per la disputa del Campionat d’Europa. I Carmona ha volgut assenyalar aquest fet: “Han començat millor aquesta segona volta i vénen de guanyar un partit al camp d’ElPozo, que, per experiència, sabem que és molt difícil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut