Azkar Lugo – Barça Alusport: Resposta de campió (2-6)

Azkar Lugo – Barça Alusport: Resposta de campió (2-6)

Els de Marc Carmona han remuntat el gol inicial dels gallecs gràcies a una bona segona part i a les accions d'Igor i Fernandao Una diana de Wilde i dues més d'Ari Santos al final del partit han acabat d'ampliar el marcador

El Barça Alusport ha fet bona la victòria aconseguida la setmana passada contra ElPozo Múrcia i aquest divendres ha donat un cop de puny sobre la taula amb una nova victòria davant l’Azkar Lugo. Després d’una ratxa de quatre empats en cinc partits, el Barça ha certificat a Lugo que vol seguir de ben a prop els equips capdavanters de la taula.

Els gallecs no han posat les coses gens fàcils a un Barça que ha vestit per primera vegada la segona samarreta, la de la senyera. Els de Marc Carmona també han superat amb èxit el primer enfrontament sense el lesionat Sergio Lozano. Ho han aconseguit després d’igualar un gol matiner d’Antonio Diz, de remuntar amb dues dianes de Fernandao i d'acabar sentenciant amb un gol de Wilde i dos d’Ari Santos.

Inici trepidant

Els espectadors gallecs que han arribat aquest divendres amb el temps just al pavelló s’han perdut un inici d’allò més intens. Als 24 segons de joc, els locals han aprofitat una jugada d’estratègia des de la banda que ha acabat amb el gol d’Antonio Diz. Lluny d’enfonsar-se, els de Marc Carmona han sabut recuperar-se. Un minut més tard ha estat Igor qui ha posat l’empat al marcador després d’un córner.

Ha estat el primer gol de la temporada del brasiler i, a partir de llavors, els blaugranes han passat a dominar el partit. Fernandao –amb un cop de taló- i Lin han tingut opcions per fer el segon gol abans del descans, però aquest no ha arribat.

Fernandao remunta

A la represa, Marc Carmona ha posat a pista Cristian, Torras, Lin, Saad i Fernandao. Ha estat precisament aquest últim qui ha protagonitzat la remuntada amb una acció en què ha desviat un xut de Saad. S’havien disputat tres minuts de la segona part i el Barça se situava per davant en el marcador. Abans, el local Iago Rodríguez havia posat a prova un Cristian providencial.

El Barça Alusport ha buscat el gol de la tranquil·litat, que ha arribat també de la mà del ‘6’ blaugrana. Fernandao ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un xut que ha tingut una mica de fortuna amb els rebots. El pivot blaugrana s’ha retrobat amb el gol.

Final amb gols

Els gallecs no s’han conformat amb la derrota i, amb porter-jugador, han retallat distàncies amb el segon gol d’Antonio Diz quan només faltaven dos minuts. Aquesta diana, però, ha esperonat els blaugranes, que han allargat la distància a l’electrònic amb un gol de Wilde –després de robar una pilota al mig del camp– i dos més d’Ari amb xuts llunyans

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut