fcb.portal.reset.password

Els jugadors, celebrant un triomf. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El balanç de la Lliga Regular és el millor possible. Trajectòria impecable d’inici a final amb només un moment de debilitat al final de la primera volta. Però, com els grans equips, el Barça Alusport es va refer i va pràcticament sentenciar el títol de la Lliga Regular guanyant a la sempre difícil pista d’ElPozo Múrcia.

I és que ser campió de la fase regular és molt important en competicions en què t’ho pots jugar tot a un partit. En el play-off els de Marc Carmona tindran el factor pista en els quarts de final contra el Ríos Renovables Ribera Navarra, i en cas de superar el conjunt de Tudela, a les semifinals i en una hipotètica final, els blaugranes també comptarien amb el factor pista al Palau Blaugrana.

Aquesta Lliga Regular, que aquesta temporada tan sols ha tingut 26 partits, ha deixat el Barça Alusport com a màxim golejador de la competició amb 133 gols i una mitjana de 5,1 per partit. La xifra és espectacular. En defensa també s’han exhibit els catalans, així com Cristian Domínguez i Paco Sedano, que han encaixat només 46 gols.

Pel que fa als golejadors de l’equip, tot i ser el conjunt que més n’ha fet, els gols han estat molt repartits. Els màxims golejadors han estat Sergio Lozano i Fernandao, amb 25 i 18 gols cadascú. El millor en aquest apartat ha estat el català Dani Salgado, jugador del Marfil Santa Coloma. Ha anotat 44 gols en 26 partits.

El play-off, definit

Aquest divendres es va disputar l’última jornada de la Lliga Regular i ja se saben els emparellaments de quart de final i com ha quedat el quadre de les semifinals i la final. A continuació, els partits de quarts:

Barça Alusport - Ribera Navarra
Caja Segòvia - Sala 10 Saragossa

ElPozo Múrcia - Santiago Futsal
Inter Movistar – Triman Navarra

El primer partit entre el Barça i el Ribera es disputarà el 18 de maig a Tudela, mentre que el segon i, si s’escau, el tercer partit es disputaran el 25 de maig i el 26 de maig a Barcelona. A partir de les semifinals, però, el format de les eliminatòries tornarà a ser 2-2-1.

Tornar a dalt