Torras i companyia s’imposen a Saad i ja són a la gran final (1-4)

Torras i companyia s’imposen a Saad i ja són a la gran final (1-4)

El matx ha tingut la presència de sis blaugranes a la pista i un a la banqueta –Cristian Saad, en pròpia porteria, i Lozano i Lin golejadors blaugrana en el matx Espanya jugarà la seva cinquena final consecutiva d’un Mundial

La selecció espanyola de futbol sala jugarà una nova final d’un Mundial. Els homes de Venancio López han fet un partit força seriós i intel·ligent, cedint la possessió de l’esfèrica a Itàlia quan ha calgut.

El gol matiner en pròpia porteria de Saad ha condemnat un conjunt transalpí que ha pogut empatar mitjançant Merlim a la represa (min 29).

Alemao, Lozano i Lin acaben amb les il·lusions italianes

La selecció d'Itàlia, que ha fet un gran campionat liderada per un excels Saad Assís –autor de set gols fins ara en aquest Mundial-, no ha pogut fer res, però, quan els espanyols s’han posat les piles. Un minut més tard que marqués Merlim ho ha fet Alemao a boca de gol i, tres minuts més tard, ha estat el blaugrana Sergio Lozano el que ha sabut aprofitar a la perfecció una passada a l’espai del seu company d’equip Fernandao.

Quan quedaven sis minuts i mig per al final del partit, l’equip que entrena Riccardo Manno ha passat a jugar amb atac de cinc, però poc els ha durat l’esperança de mirar de remuntar, ja que Lin ha acabat sentenciant amb un gran gol que ha significat el quart i definitiu gol d’Espanya. El blaugrana ha marcat quan restaven poc més de dos minuts per al final.

Ara Itàlia jugarà pel tercer i quart lloc el diumenge a les 11.00 hores, mentre que Espanya disputarà la gran final el mateix diumenge 18 de novembre, a les 13.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut