fcb.portal.reset.password

Gabriel, durant l'entrenament d'aquest divendres / FOTO: FCB

Quan encara no han passat 24 hores de l’intens i notable debut del FC Barcelona Alusport a la Copa d’Espanya, els jugadors i el cos tècnic de l’equip barcelonista ja han tornat a la feina, tot i que la sessió d’avui a les 13.30 hores ha estat suau i ha servit per repassar alguns conceptes tàctics.

Estiraments i rondos com a plats principals

Tots els jugadors, tret dels tres joves –Tolrà, Serrano i Martel- més Igor –que segueix recuperant-se de la seva lesió- i Cristian –que no va jugar-, han fet una suau sessió al pavelló Caja Madrid d’Alcalá de Henares.

A la pista han coincidit amb el rival de demà, el Santiago Futsal, un equip, l’exconjunt d’Aicardo, que coneixen molt i molt bé. Els primers minuts han estat per despertar els músculs amb uns estiraments i tot seguit ja s’ha passat als clàssics rondos, amb els quals s’ha pogut apreciar la gran qualitat individual dels homes de Marc Carmona.

Entre somriures i molta broma s’ha arribat al llindar de les 14.30 hores, moment en què s’ha donat per finalitzada la sessió d’aquest divendres.

Més partits a la tarda

Els jugadors, no tots però sí la gran majoria, s’acostaran al pavelló de l’Inter Movistar aquesta tarda per veure en acció els altres partits dels quarts de final. I és que Marc Carmona i el seu cos tècnic han decidit donar la tarda lliure als jugadors, que així aprofitaran per trobar-se amb familiars i amics al mateix pavelló interista.

Idèntica semifinal a la Minicopa LNFS

Aquest migdia a les 13.00 hores ha debutat el Barça Alusport en categoria infantil. Els catalans se les han vist amb el mateix rival que el primer equip ahir, és a dir, l’Umacon Saragossa, al qual han derrotat per un clar 0-6. Aquest dissabte jugaran les semifinals a les 11.00 hores. Serà al pavelló Caja Madrid davant el Santaigo Futsal en el que serà la perfecta prèvia del matx que a les 18.00 hores jugaran els Torras, Sedano, Wilde, Lozano i companyia.

Tornar a dalt