Puertollano, parada obligada abans d’ElPozo Múrcia

Puertollano, parada obligada abans d’ElPozo Múrcia

El proper rival dels blaugrana ocupa la penúltima posició de la classificació Els manxecs només han guanyat un partit i n’han empatat un altre Els blaugrana no poden oblidar que dissabte a les 13.00 hores reben ElPozo al Palau

Després de superar per 3-0 l’Inter Movistar, el FC Barcelona Alusport té una jornada, a priori, més fàcil abans de jugar contra ElPozo Múrcia. Es tracta del desplaçament a Puertollano, un viatge en el qual els homes de Marc Carmona utilitzaran fins a tres mitjans de transport diferents: AVE, autocar i avió, per tornar diumenge a primera hora del matí a Barcelona.

El partit d’aquesta jornada 8 és un d’aquells que tenen el cartell de trampa. Un equip petit, amb molt poc a perdre i amb un pavelló que s’omplirà per rebre els actuals campions de Lliga i d’Europa. Els locals arriben al matx penúltims amb només quatre punts.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

El conjunt blaugrana arriba a la vuitena jornada amb una bona i una mala notícia. D’una banda, no podrà comptar amb Cristian Domínguez –porter internacional que va disputar el Mundial de Tailàndia-, ja que té una forta contusió muscular. De l’altra, però, sí que podrà tenir Fernandao. El segon capità de l’equip –que recuperarà el braçal que ha lluït Ari Santos en les jornades sis i set- ja ha superat la lesió que arrossegava també del Mundial.

Qui no hi serà segur perquè apurarà totes les opcions per poder ser en el súperpartit contra ElPozo Múrcia serà Jordi Torras. El capità barcelonista és el que més tocat va arribar de Tailàndia i ara ja encara amb cert optimisme el tram final de la seva recuperació. Wilde, que continua amb força problemes, Saad –que també va patir un fort cop al genoll davant l’Inter- Gabriel i Lozano segueixen sent un exemple per a tots jugant i sacrificant-se pel bé del grup, malgrat –insistim- les molèsties que no els permeten estar al cent per cent.

El rival

El conjunt manxec és l’actual penúltim classificat de la Divisió d’Honor de l’LNFS. Amb només quatre punts, un únic partit guanyat i un d’empatat, la seva Lliga no és la que l’enfronta aquest dissabte (18.30 hores) al FC Barcelona Alusport, però sap que no hi té res a perdre i que, per tant, jugarà sense complexos davant un conjunt com el barcelonista.

S’espera una gran entrada al pavelló Antonio Rivilla, que fa temps que prepara aquest partit davant del Barça. Per a aquest matx, el tècnic David Ramos no podrà comptar amb Frois, que té la mà immobilitzada, però espera sí poder-ho fer amb Contreras, que ja ha pogut exercitar-se amb normalitat amb la resta de companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut