Cinc blaugranes, entre els millors golejadors de l’LNFS

Cinc blaugranes, entre els millors golejadors de l’LNFS

Lozano, Ari, Lin, Fernandao i Aicardo, entre els millors golejadors de la millor Lliga del món

El FC Barcelona Alusport és el líder indiscutible de l’LNFS: 49 gols a favor i només 10 en contra l’acrediten com el dominador, a hores d’ara, de la classificació de la millor Lliga de futbol sala del món.  

Fins a cinc jugadors de la plantilla que entrena Marc Carmona estan situats entre els millors golejadors de l’LNFS. Lozano continua sent el principal referent; Ari Santos i Lin el segueixen amb un gol menys, i Fernandao i Aicardo, el darrer a arribar, ja sumen sis gols aquesta temporada a l’LNFS.

Lozano, de menys a més

Sergio Lozano, que el curs anterior va acabar sent designat MVP de l’LNFS, porta el camí de repetir els èxits de la temporada passada. El madrileny, però, malgrat dur menys gols que el curs passat en aquest punt de la competició, ha crescut com a jugador i està sent més generós en l’esforç.

A Lozano, però, li va costar estrenar el seu caseller golejador aquesta temporada. No ho va fer fins a la jornada tres de l’LNFS davant l’Umacon Saragossa. Després també va sucar davant el Burela, en va der dos al Caja Segovia, un a l'Inter i tres al Puertollano.

Ari i Lin, set gols cadascú

En el cas d'Ari i Lin, aquests dos jugadors han coincidit com a golejadors en quatre dels deu enfrontaments jugats fins ara: davant del Triman, el Caja Segovia, el Lugo i ElPozo. En tots aquests partits, tant l'un com l'altre van marcar un gol cadascú. Lin, però, també ha marcat contra el Santiago Futsal i n'ha fet dos davant el Puertollano. Per la seva banda, Ari ha marcat també contra el Saragossa, l'Inter i el Fisiomedia.  

Fernandao i Aicardo, sis

Fernandao té el ‘handicap’ que es va perdre un parell de partits després del Mundial de Tailàndia. Després de deu jornades de l’LNFS, l’hispanobrasiler ha disputat vuit partits i ha marcat sis gols: un contra el Saragossa, hat-trick contra el Burela, un contra el Lugo i un contra el Puertollano.

A Aicardo, el darrer a arribar, li va costar una mica entrar en la dinàmica d’un equip que jugava completament diferent de com ho feia el seu anterior club, el Santiago Futsal (exLobelle). El gadità, però, ja suma sis gols: un contra el Burela, dos contra l’Azkar Lugo, un davant el Caja Segovia, i dos més contra el Puertollano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut