fcb.portal.reset.password

Imatge d'arxiu del principi de temporada de Carmona atenent els mitjans / FOTO: Arxiu - FCB

Marc Carmona adverteix dels perills d’un possible relaxament davant d’un equip a priori poc atractiu per la seva classificació –últim. El tècnic barcelonista, però, explica que és un tema parlat al vestidor al llarg de la setmana.

La clau és donar el mateix valor a aquests tres punts, de la mateixa manera que es van valorar els de la setmana anterior al pavelló Caja Madrid davant l’Inter Movistar: “Valoràvem molt els tres punts del camp de l’Inter perquè eren tres punts importants que ens permetien seguir amb el que buscàvem, anar a Múrcia jugant-nos la primera plaça depenent de nosaltres, i aquest partit són tres punts igual de claus que davant l’Inter”.

Horari poc habitual

“Es cert que és un horari poc habitual de partit, sí que ho és, però, d’entrenament. No sé si hi haurà molta gent. Ells són un rival que té dificultats i va cuer, però els punts són tan importants com el dia de l’Inter. Ho hem parlat durant tota la setmana i espero que estiguem conscienciats d’aquest fet, ja que és molt important arribar a Múrcia, com a mínim, amb aquesta diferència de punts per tractar de marcar allà si podem una diferència més gran respecte al segon. Per tant, partit importantíssim”, comenta l’entrenador del FC Barcelona Alusport.

El Barça, la millor motivació per a un equip tocat

Carmona té clar que no hi ha res millor per a un equip amb problemes que enfrontar-se a un rival com el Barça: “Puertollano és un equip que té un bon entrenador que fa moltes coses, té jugadors amb experiència a la Divisió d’Honor, com Merino o Contreras... I que està passant per dificultats econòmiques. Però penso que si alguna motivació tenen els jugadors en una situació com la seva és fer un bon partit contra el Barça”.

“Ningú regala res”

“Espero un partit difícil d’entrada. És un equip que va perdre fa quatre jornades a Múrcia per 3-1 tenint opcions fins al darrer minut, un equip que pot plantejar algunes situacions tàctiques especials. En fi, com sempre, tots els partits abans de començar-los són difícils i els has de guanyar tu a partir de fer bé la teva feina. Ningú et regala res”, afirma categòric Marc Carmona.

La propera, una setmana atípica

La setmana que ve hi ha sis jugadors concentrats amb les seves seleccions -cinc amb Espanya (Cristian, Torras, Lin, Lozano i Fernandao) i un amb Itàlia (Saad). A més, el FC Barcelona Alusport té dos jugadors més que estan lesionats. Per tant, la setmana vinent serà atípica: “Els que es queden faran una mica de treball individualitzat. Els que pensem que necessiten entrenar-se ho faran amb el filial; els altres faran tractament. Una mica això, atendre les individualitats”.

Tornar a dalt