fcb.portal.reset.password

Los jugadores del FC Barcelona Alusport celebrando el título de Campeón de Europa en Lleida / FOTO: Archivo - FCB

Barça TV estrena aquesta tarda, a les 19.00 hores, i aquesta nit, a les 21.30 hores, un nou Porta 104. Es tracta d’un reportatge imprescindible per als bons aficionats al futbol sala i sobretot, per als grans aficionats blaugrana que sempre han fet costat un equip que ha sabut trobar el seu moment per créixer i fer-se gran.

‘El campió pacient’

Sota aquest títol s’emmarca un bon treball d’entrevistes i recerca dels nostres companys de Barça TV, que, en 26 minuts, ens expliquen la transformació progressiva de l’equip de futbol sala del FC Barcelona. El com passa de ser una secció pràcticament amateur a convertir-se en el campió d'Europa.

A partir de les declaracions de protagonistes destacats en tot aquest procés, com ara el tècnic Marc Carmona i l'actual capità del Barça Alusport, Jordi Torras, entre d'altres, el reportatge narra l'ascens a la Divisió d'Honor de la temporada 2005/06, aconseguit en un cinquè i definitiu partit a Gáldar; els primers anys a la màxima categoria i el creixement de la plantilla.

Amb un muntatge espectacular i imatges des de dins, ‘El campió pacient’ aborda els moments d'èxit, però també els moments difícils, com els primers anys sense títols o l'adéu de jugadors importants. Un llarg camí basat en la confiança en un projecte.

Tornar a dalt