fcb.portal.reset.password

Igor, un dels referents del FCB Alusport. Foto: Arxiu-FCB

I és que el millor futbol sala d'Europa té una cita al Palau Blaugrana els dies 17,18 i 20 de novembre. El Barça Alusport es jugarà davant l'Araz d'Azerbaidjan, el CF Eindhoven (Països Baixos) i l'Era Pack Chrudim (Txèquia) el pas a la Final a Quatre de la competició per intentar aconseguir l'únic títol que falta al FC Barcelona, la Copa d'Europa de futbol sala.

Com es pot venir a la UEFA Futsal Cup

Les entrades i abonaments per a l'Elit Round, que es jugarà al Palau Blaugrana, ja estan a disposició dels socis i dels aficionats del FC Barcelona:

Els 'Amics del Futbol Sala' tenen l'entrada gratuïta al Palau presentant el seu carnet, i els 1.000 primers socis del FC Barcelona que retirin el seu abonament a les taquilles del Club, tenen l'entrada gratuïta per a les tres jornades de la competició.

Preus per jornada i abonaments

Els preus per jornada són: per a socis, 5 euros per jornada, i per als no socis, 9 euros per jornada. Les entrades per a una jornada es poden comprar al web.

Els preus de l'abonament complet, per a les tres jornades, són: per a socis, 9 euros, i 19 euros per al públic. Només es vendrà a les taquilles del Club.

Horaris de joc

Jornada 1-Dijous 17 de novembre

18.30 h Araz Naxçivan (Azerbaidjan) –  CF Eindhoven (Països Baixos)

20.45 h FC Barcelona Alusport – Era Pack Chrudim (Txèquia)

Jornada 2-Divendres 18 de novembre

18.45 h Era Pack - Araz Naxçivan

21.00 h FC Barcelona Alusport – Eindhoven

Jornada 3-Diumenge 20 de novembre

17.00 h Araz Naxçivan – FC Barcelona Alusport

19.15 h Eindhoven– Era Pack

Tornar a dalt