fcb.portal.reset.password

FCB- Caja Segovia (Copa). FOTO: Rubén de Pedro

La Copa d'Espanya que s'està celebrant aquest dies a La Rioja presenta una semifinal apassionant. El vigent campió, el Barça Alusport, es veu les cares aquest dissabte a la tarda amb l'Inter Movistar. Es tracta, doncs, dels dos principals favorits a la victòria final, sobretot després de les prestacions que van oferir als quarts davant del Caja Segovia i ElPozo Múrcia respectivament.

Tercer duel

El Barça Alusport arriba a la cita amb tota la plantilla disponible dos dies després d'eliminar els segovians en un partit que va desencallar en la segona part. Lozano (2) i Saad van decidir el partit. I és que el quadre dirigit per Marc Carmona s'està mostrant molt consistent en totes les competicions que disputa (és líder a la Lliga i està classificat per a la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup).

Tot i això, l'Inter Movistar ha estat possiblement el rival que més li ha plantat cara. De fet, és l'únic que l'ha vençut en partit oficial. Va ser a la Supercopa d'Espanya (3-2), a l'inici de curs. A la Lliga, els verds van aconseguir empatar a un a Alcalá.

Els homes de Chema Jiménez, doncs, arriben pletòrics de moral gràcies a l'exhibició que van portar a terme en el partit més recent contra ElPozo (5-0). Amb aquest resultat van demostrar no trobar a faltar gaire Schumacher, un dels seus referents, fora de la Copa per decisió tècnica.

Tornar a dalt