fcb.portal.reset.password

El futbol sala formatiu, amb projecció internacional. Foto:Arxiu-FCB

La cita internacional d'un equip del futbol sala formatiu del FC Barcelona, composta per jugadors d'edat infantil i cadet de primer any, tindrà lloc aquest cap de setmana a la ciutat anglesa de Birmingham. West Bromwich Albion, Fulham, Everton i Inter MoviStar, rivals dels joves blaugrana.

Cap de setmana intens

Els jugadors del futbol sala formatiu s'han desplaçat divendres a la ciutat anglesa de Birmingham per la disputa del U15 International Tournament. Els joves jugadors blaugrana obriran el torneig, dissabte a les 10.30 h, contra el West Bronwich Albion.

La tarda de dissabte, 15.30 h, serà el moment en què el FCB Alusport jugarà davant el Fulham. Diumenge, dia 29, a les 11.30 h l'Everton serà el rival. Els blaugranes finalitzaran el torneig amb un duel marca LNFS davant l'Inter MoviStar.

Inici de la co·laboració

Aquesta participació en el torneig de Birmingham serà el primer acte de col·laboració entre el FC Barcelona Alusport i la Premier League de Futsal. Al mes de febrer, l'equip aleví del Barça hi disputarà un altre torneig en terres angleses.

La secció de futbol sala del FC Barcelona manté contactes amb la Lliga anglesa de futbol sala per poder desenvolupar activitats conjuntes per difondre aquest esport a Anglaterra.

Tornar a dalt