fcb.portal.reset.password

FC Barcelona Alusport, aixecant el títol de Copa d'Espanya de la temporada passada. Foto:Arxiu-FCB

Els propers dies 8, 9, 10 i 11 de març el FC Barcelona Alusport defensarà el seu títol de campió de Copa d’Espanya que va aconseguir la temporada passada a Segòvia. La competició es desenvoluparà en format Final a 8 i els participants són els 8 primers classificats de la primera volta de la LNFS: FCB Alusport, ElPozo, Inter MoviStar, Lobelle, Caja Segovia, Torrejón, Talavera i Triman Navarra.

Com es poden aconseguir els abonaments

Per facilitar la ubicació de les aficions dels clubs participants a la Copa d’Espanya de futbol sala, els clubs participants gestionen les entrades de les seves aficions. En cas d’estar interessats a adquirir els abonaments i entrades a la zona reservada pels seguidors blaugrana, cal fer les passes següents:

1.- Fer arribar un ‘e.mail’ a l’adreça futbolsala@fcbarcelona.cat indicant el vostre nom, nombre d’abonaments a adquirir, número de targeta de crèdit i la data de caducitat, abans del 10 de febrer.

2.- Un cop rebuda la petició i fet el cobrament, rebran un correu informant sobre l’operativa de recollida, a Barcelona o bé a Logronyo.

Preus d’entrades i abonaments

Els preus dels abonaments i les entrades per a la Copa d’Espanya de futbol sala a Logronyo són els següents:

Abonament General (Inclou els 4 dies de competició): 32 euros

Abonament Infantil (Fins a 12 anys): 10 euros

Entrades quarts de final dijous i divendres: 10 euros cada dia

Entrades semifinals i final: 15 euros cada dia

Dies de competició

La Copa d’Espanya es disputarà en format de Final a 8. Durant els propers dies es coneixerà el dia del sorteig dels aparellaments, però els diversos partits ja tenen dia de celebració:

Dijous 8 de març: 2 partits de quarts de final

Divendres 9 de març: 2 partits de quarts de final

Dissabte 10 de març: semifinals

Diumenge 11 de març: final

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();