fcb.portal.reset.password

Marc Carmona, Javier Bordas, Javi Rodríguez i Josep Maria Bartomeu brinden per la consecució de la Copa d'Espanya / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després d'aixecar, aquest diumenge, la Copa d'Espanya per segona vegada consecutiva, calia celebrar l'èxit. Així, tots els integrants del Barça Alusport, acompanyats de les seves respectives parelles, juntament amb el vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu, i el directiu responsable de la secció, Javier Bordas, van reunir-se al saló "Top City" de l'hotel Princesa Sofia en un sopar de celebració.

El trofeu, ubicat en una zona destacada del saló, feia recordar-los a tots l'esforç que havien hagut de fer per aconseguir-lo. Un esforç, aquest, al qual es referia Javier Bordas en el seu discurs, tot ressaltant "la forma" com els jugadors van aconseguir imposar-se a la final. "Es tracta de com esteu lluitant aquest any, de com ho esteu donant tot, i de l'esportivitat que demostreu". A la vegada, Bordas els va animar a intentar aconseguir la Copa d'Europa, "un trofeu que ens fa il·lusió a tots perquè és l'únic que no s'ha aconseguit".

Un brindis molt especial

En la mateixa línia el tècnic Marc Carmona destacava la feina i les ganes de seguir guanyant dels seus jugadors. Després d'apuntar que era moment de celebració per l'èxit assolit, el tècnic del Barça Alusport els va recordar que cal continuar treballant, ja que vénen setmanes dures en aquesta recta final de la temporada. I com a símbol d'una vetllada carregada de barcelonisme, un brindis dels dos representants de la Junta Directiva amb el tècnic Marc Carmona i el capità de l'equip, Javi Rodríguez.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();