fcb.portal.reset.password

Marc Carmona, en una imatge d'arxiu. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

Després del 4-1 que classificava l'equip per a la final de la Copa d'Espanya, Marc Carmona ha tingut paraules d'elogi per als seus jugadors. "Hem estat seriosos i molt bé al darrere. M'agradaria destacar la labor de Lin marcant Mati. En línies generals, hem estat molt bé, s'ha vist un molt bon partit de futbol sala, igualat", ha indicat. I ha continuat dient: "Hem tingut una mica més d'encert i el quart gol ha estat molt important per al desenvolupament del partit".

El cansament no és excusa

Ha estat un duel exigent, però això no preocupa el tècnic del Barça Alusport de cara a la gran final: "Estem cansats, però és un partit tan important que no hi ha excusa". Carmona ja començava a mentalitzar els seus homes per revalidar el títol: "Som conscients que queda un partit. Això d'avui no serveix de res si diumenge no es guanya. Cal intentar recuperar la gent i mirar de tornar a fer un molt bon partit".

Agraïment a l'afició

Finalment, l'entrenador de la secció de futbol sala no ha perdut l'oportunitat d'agrair el suport de l'afició: "Portem anys dient que una de les grans coses que hem aconseguit és la unió de la gent del Palau, i en especial dels Dracs, amb l'equip. Una vegada més, moltes gracies,  i intentarem recompensar-los amb un últim esforç".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();