Barça Lassa – ElPozo Múrcia (4-2): Sisena Minicopa Blaugrana de futbol sala

Els infantils blaugrana remunten un 0 a 2 i s’emporten el títol de la Minicopa

Els infantils de Xesco Cugat han continuat fent història. Amb el triomf a la final davant ElPozo, el futbol sala blaugrana suma sis triomfs en sis edicions de la MiniCopa de futbol sala. El títol que ha arribat després d’una gran segona part en què els blaugranes han hagut de remuntar un 0 a 2.

S’avança ElPozo

Les coses no començaven bé per als nois entrenats per Xesco Cugat. ElPozo s’avançava al minut 5, tot i que les primeres ocasions havien estat dels blaugranes. Cugat demanava temps mort a l’equador del primer temps per posar més pressió sobre la defensa dels murcians.

ElPozo cercava el xut llunyà per arribar a la porteria blaugrana, i el Barça Lassa Infantil buscava el joc de combinació per acostar-se a la porteria rival. Per trencar la dinàmica, els barcelonistes apujaven les línies. Tot i les ocasions, els infantils del Barça no aconseguien marcar i al descans manava el 0 a 1.

Espectacular remuntada

A l’inici de la segona part els dos equips sortien a buscar la porteria, i ambdós gaudien d’ocasions per sumar gols. Primer, el ElPozo, que marcava el 0 a 2 al minut 30; després, al 31, els blaugranes retallaven distàncies (1-2).

A manca de poc més de set minuts per a la fi del partit, ElPozo arribava a la cinquena falta, i, esperonats per aquesta circumstància, els culers empataven a dos. Segons després aconseguien capgirar el marcador (3-2) a sis minuts del final.

A partir d’aquest moment les joves blaugrana se sentien còmodes sobre la pista blava, i a 24 segons del final certificaven el triomf i el títol amb el quart gol.