Victòries abans de les vacances

L’Aleví i l’Infantil marquen fins a onze gols en els seus respectius partits

Juvenil: CFS Sagarra 3 – FC Barcelona 5

El partit semblava controlat però en els minuts final els nois de Martí Graells van veure perillar un xoc gràcies a l’empenta dels locals.

Des del primer minut, els blaugrana van dominar el partit i van disposar de nombroses ocasions. Aquest fet es va produir en el minut tres quan un ràpid contraatac va posar per davants als barcelonistes. Tot i disposar d’alguna ocasió de gols, els colomencs anaven resistint les envestides visitants. En algunes accions, el porter local, i en d’altres els pals van fer que els barcelonistes només poguessin aconseguir anar-se’n al descans amb un 0 a 3 favorable.

A la segona meitat va continuar el mateix guió que en el primer acte. D’aquesta manera, una jugada ben trenada dels blaugranes posava el 0 a 4 al marcador. Però després d’una expulsió d’un jugador local, la dinàmica del matx va canviar com un mitjó. Els colomencs van marcar tres gols en tres minuts i els va fer creure en una remuntada. Finalment el marcador no es va tornar a moure i es va arribar a la conclusió dels 40 minuts reglamentaris amb el resultat de 3 a 5. Amb aquesta victòria el FC Barcelona acaba la primera volta com a líder a sis punts del segon classificat, Les Corts UBAE.

Cadet: FC Barcelona 4 – Catgas Santa Coloma 1

La primera meitat entre el Barça i els colomencs va ser força igualada i no va ser fins el minut deu que els blaugranes es van poder avançar gràcies a un gol de Povill des de fora de l’àrea. Tot i disposar d’oportunitats per marcar, els de Santa Coloma van empatar el xoc abans d’arribar al descans i es va arribar a la mitja part amb empat a un.

A la tornada dels vestidors, la dinàmica continuava de la mateixa manera i, tot i seguir generant moltes oportunitats per marcar, no arribava el segon. Però quan quedaven només cinc minuts per finalitzar el xoc, Roger va fer el 2-1 que premiava el millor joc culer. Va ser llavors quan els visitants van decidir sortir amb el porter jugador. Dues recuperacions pràcticament consecutives van permetre a Povill marcar dos gols més, que van tancar el resultat.

Infantil: FC Barcelona 11 – CFS Esparraguera 1

El FC Barcelona va dominar el xoc de principi a fi i va ser superior que el seu rival. El primer gol va costar d’arribar. Victor, en una bona jugada de pivot, i després Aniol i Adri, en dues ocasions, van ser els golejadors de la primera part que va acabar 4-0.

A la segona part, la pressió al rival va continuar i el bon ritme de pilota en atac va fer que els gols anessin arribant poc a poc tot i que una errada defensiva individual dels blaugranes va permetre que els d’Esparraguera marquessin el seu únic gol del partit.

Aleví: CFS Palau de Plegamans 0 – FC Barcelona 11

El matx va començar força bé per als interessos blaugranes, quan després de només jugar-se tres minuts de joc, el marcador ja reflectia un 0-2 favorable al Barça. Malgrat que els visitants dominaven el joc, algunes imprecisions no permetien fer més gran al diferència al marcador. Al final del període, els culers van tenir més encert i això es va traduir en el 0-6 a la mitja part.

Després del descans obligatori de la mitja part, el Barça va tornar a marcar ben aviat gràcies a una bona jugada col·lectiva que va rematar Marc al minut dos de la represa. El joc culer va millorar notablement als segons 15 minuts i el control del partit va ser dels blaugranes, que van permetre finalitzar el partit en un clar 0-11.