Els equips de formació culers segueix amb bon peu

Gran resultat del Juvenil i de la resta dels equips formatius

Juvenil: FC Barcelona 14 – Sala 5 Martorell 1

El Juvenil del FC Barcelona es va imposar de manera contundent davant del cuer de la competició per un resultat clar de 14-1 tot i que el partit no va començar de la millor manera per als interessos culers. Els barcelonistes es va avançar en el marcador, però tot seguit en un error defensiu, l’equip del Baix Llobregat aconseguia equilibrar el matx. Tot i que el domini era clarament blaugrana, aquest no es transformava en gols, fins que en una jugada individual els locals aconseguien tornar a imposar la lògica. El domini barcelonista va començar a ser més evident en els últims cinc minuts de la primera part i els gols van anar caient fins a arribar al final de la primera part amb un 7 a 1 que deixava el partit molt decidit.

La segona part no va tenir gaire història més, ja que el Martorell va abaixar els braços esperant que s’arribés al final del partit. D’aquesta manera, els gols van seguir pujant a l’electrònic fins al contundent 14 a 1 definitiu. Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix sumant els seus partits per victòries. La propera setmana els nois de Martí Graells visitaran la pista del Futsal Mataró.

Cadet: Sant Joan de Vilassar 2 – FC Barcelona 4

El matx va començar malament per als interessos blaugrana quan al primer minut de joc els locals es van avançar. En una acció d’estratègia Povill va fer l’empat i a set minuts de la finalització de la primera part, en una bona acció col·lectiva, els barcelonistes es van avançar al marcador. Amb l’1-2 es va arribar al descans, al qual el FC Barcelona hauria pogut marxar amb més avantatge si haguessin tingut més encert de cara a porteria.

A la tornada dels vestidors, el partit tenia la mateixa tònica que els primers vint minuts, però Dani va avançar els visitants amb un 1-3. Quan quedaven només cinc minuts per acabar el matx, els locals van retallar diferències al marcador, però els barcelonistes van mantenir la calma i van fer el quart gol, amb què va acabar el partit tot i els intents dels del Maresme per retallar les diferències.

Infantil: Gimnàstic Tarragona 0 – FC Barcelona 8

L’equip infantil del FC Barcelona va desplaçar-se fins a Tarragona per jugar davant del Gimnàstic en un matx que no va tenir gaire història, ja que els blaugranes van dominar tot l’enfrontament des de l’inici. A la mitja part, els culers ja guanyaven per 0-4. A la segona part, va seguir la mateixa tònica i el Barça va fer quatre gols més per deixar el marcador final en el 0-8 definitiu en un partit en què els locals no van tenir pràcticament cap ocasió de gol clara.

Aleví: FC Barcelona 9 – Esparreguera 3

Els blaugranes van començar el partit amb un gol ben aviat al primer minut de joc i als tres minuts de joc, el mateix jugador, Akim, va fer el 2-0. Els blaugranes no van abaixar el ritme i van seguir amb la mateixa intensitat que els va permetre anar 5-0 al minut 8 de la primera part. Els locals van jugar amb una gran concentració i intensitat generant moltes ocasions per ampliar el marcador que a la mitja part reflectia un 7-1.

A la represa el guió del partit va ser el mateix, però sense el mateix encert que a la primera part. El control de la pilota era culer, però els gols no van arribar com al primer període. Al final, el 9-3 és un resultat just pel que es va veure al parquet de la Ciutat Esportiva.