Bones victòries al futbol sala formatiu

Després de les victòries del cap de setmana, tots els equips es mantenen líders de les seves categories, excepte l’Infantil, que és segon

Juvenil: FC Barcelona 4 – Catgas Santa Coloma 1

El Juvenil del FC Barcelona va guanyar el Clàssic del futbol sala català en categoria juvenil després de vèncer per 4-1 els colomencs del Catgas Santa Coloma, i això els permet ampliar el seu avantatge sobre el segon classificat, Les Corts UBAE, en 6 punts.

La primera part del clàssic català no va ser gaire lluïda perquè el ritme del joc no era gaire alt per cap dels dos equips i el marcador no es va estrenar fins passat l’equador del primer període. Van ser els visitants els qui es van avançar en un ràpid contraatac, però els de Martí Graells van reaccionar i van eixugar el desavantatge amb dos gols seguits per posar el 2 a 1 amb què es va arribar al final dels primers 20 minuts de joc.

A la represa, els blaugranes van seguir portant la iniciativa del joc mentre els colomencs s’esperaven a mitja pista. Tot i disposar d’alguna ocasió, els barcelonistes no van aconseguir el 3 a 1 fins avançada la segona meitat. Aquest fet va fer que els visitants intentessin canviar la dinàmica del matx utilitzant el porter-jugador. Però en una pèrdua visitant els blaugranes van sentenciar marcant el definitiu 4 a 1.

Cadet: Platense Segur de Calafell 0 – FC Barcelona 12

El partit va començar de manera fantàstica per als interessos blaugrana quan als quinze segons d’haver començat el matx el Barça va marcar el primer gol amb una jugada d’estratègia. Tot i aquest gol inicial el marcador no es va tornar a moure fins al minut vuit. Tot i que els locals van intentar parar el joc blaugrana amb el porter-jugador, el marcador va acabar 0-5 després dels primers 20 minuts.

La tònica a la segona part va continuar de la mateixa manera que la primera. Els de Segur de Calafell van mirar de tenir la possessió de la pilota amb el porter-jugador, però els jugadors culers només van haver d’esperar les errades locals per recuperar pilotes i arribar fins al 0-12 final.

Infantil: FC Barcelona 7 – FS CET 10, 3

El partit va començar dominat pels jugadors barcelonistes amb una bona pressió al rival i jugant de manera fluida. Tot i així, van ser els visitants els qui es van avançar al marcador. Immediatament després d’encaixar els gols, els nois de Xesco Cugat van capgirar el marcador amb quatre gols. Però una errada defensiva abans d’arribar al descans va provocar el segon gol del FS CET 10.

Només començar el segon període, els rivals van retallar les diferències en una altra errada de la defensa culer. Malgrat aquest cop, el Barça no va defallir i van marcar tres gols més per deixar el marcador final en 7-3. Una de les bones notícies del partit va ser el retorn del porter Òscar Dirul, lesionat des de feia unes quantes setmanes.

Aleví: FC Barcelona 6 – CFS La Unión 0

El Barça va jugar un partit força complet durant tot l’enfrontament amb el control del joc i la possessió de la pilota, mentre que la Unión no va poder fer gaire per contrarestar el joc culer. Els locals van obrir el marcador mitjançant Akim i Adri al minut set. El control del partit es feia més evident i encara van arribar dos gols més abans d’arribar a la mitja part.

A la tornada dels vestidors, el guió va continuar d’una manera molt semblant a com havia acabat la primera. Però el joc barcelonista anava millorant i les combinacions eren més llargues i el domini era cada vegada més clar. Tot i tenir moltes oportunitats per marcar, només van arribar dues vegades més per deixar el marcador final en 6-0.