Una victòria, un empat i una derrota, balanç del cap de setmana

El B va empatar, el Juvenil va guanyar i l’Aleví va perdre

Barça B: FC Barcelona 4 – UMA Antequera 4

Els andalusos van viatjar a Barcelona amb la intenció de prendre el liderat dels blaugranes, i de ben poc que ho aconsegueixen. Després de dues derrotes consecutives, els d’Andreu Plaza rebien el seu perseguidor a la classificació amb alguns dubtes al seu joc però amb ganes de refer-se de les dues darreres derrotes. Els d’Antequera van avançar-se al marcador amb dos gols pràcticament seguits en un minut. Després d’aquest cop, els blaugranes es van refer i van començar a portar la iniciativa en el joc i van arribar a la mitja part amb aquest lleuger desavantatge.

A la represa, els visitants es van tornar a avançar només començar. Tot i que els blaugranes van retallar diferències, una altra vegada els andalusos van tornar a marcar per deixar el marcador momentani en 1-4. Juan Emilio va marcar per part blaugrana poc després i va encoratjar un equip que necessitava aquell gol. A l’equador de la segona part Adrián Ortego va tornar a marcar; la diferència només era d’un gol i hi havia molts minuts per jugar. I va ser una altra vegada Juan Emilio qui, a falta de sis minuts, feia l’empat a quatre. Els visitants van tenir alguna oportunitat de marcar, però el resultat ja no es va tornar a moure.

Juvenil: FC Barcelona 6 – AE Palma de Mallorca 1

L’equip juvenil blaugrana es va veure les cares amb el Palma Futsal, una setmana més tard que el primer equip. Tot i que els visitants es van tancar bé i miraven de sortir al contraatac, al minut sis de joc els blaugranes es van avançar al marcador. Tot i que el Barça no gaudia de gaires ocasions tot i tenir el domini del joc, encara van ser capaços de marcar un gol més abans de marxar als vestidors.

La segona meitat va ser una mica més oberta. Els barcelonistes tenien el control del partit, però no materialitzaven les ocasions que se’ls presentaven, i els mallorquins es defensaven amb molta seguretat i intentaven crear perill amb contraatacs ben trenats. Dos gols força seguits van posar el 4-0 en el marcador. Aquest fet va fer abaixar la intensitat i va permetre als mallorquins disposar d’alguna clara ocasió. En van aprofitar una per col·locar el 4-1 en el marcador. Durant uns minuts semblava que el partit es posaria emocionant, però a les acaballes dos gols més van acabar amb les esperances dels mallorquins. Al final els blaugranes s’emportaven una victòria davant un rival complicat en un matx molt seriós i donant poques opcions als visitants.

La propera jornada els blaugranes visiten la pista de Les Corts, l'actual segon classificat de la Lliga. Un partit que pot ser clau per al desenvolupament del campionat.

Aleví: Marfil Santa Coloma 3 – FC Barcelona 1

El derbi amb els colomencs es va traslladar als alevins, que no van poder emportar-se els tres punts de Santa Coloma. Es van avançar els locals, però als dos minuts els blaugranes van empatar el matx. Dues errades van permetre que els locals s’avancessin al marcador abans d’arribar a la mitja part. Tot i que a la segona part el Barça va provar d’igualar el marcador, la manca de contundència i les imprecisions en el joc d’atac ho van impedir. L’equip tampoc va tenir la fluïdesa en el joc necessària per crear les ocasions necessàries per fer gols.