Gran jornada per al futbol sala formatiu blaugrana

Gran jornada per al futbol sala formatiu blaugrana

El B continua líder una altra setmana, mentre que el Juvenil apallissa el seu rival Tots es mantenen líders de les seves categories respectives

Barça B: FC Barcelona 6 – Melilla FS 2

El Barça B d’Andreu Plaza continua líder de la Segona Divisió de la LNFS després de derrotar el Melilla a la Ciutat Esportiva per 6-2, i es consolida en la primera posició després d'haver-se disputat deu jornades. El Melilla és un dels rivals directes dels culers, i ara es queda a la quarta posició a cinc punts dels blaugranes.

El partit va caure del costat culer ben aviat. Juan Emilio va obrir el marcador al minut cinc, i dos minuts més tard Raúl Gómez ampliava la distància amb una altra diana. El Melilla no s’esperava aquesta diferència en contra i va haver de canviar de guió de partit per mirar de remuntar el marcador. Quan només quedava un minut per marxar als vestidors Juan Emilio va fer el tercer, amb què va acabar la primera part.

A la tornada dels vestidors la dinàmica del matx no va variar gaire. El domini del joc era culer, i això es va traduir en un altre gol de Constantino a l’equador de la segona part. Poc després, però, Fernan va reduir les diferències al marcador fent el primer gol melillenc. Però els blaugranes no es van deixar sorprendre i Cejudo i el porter Joan Miñano van fer el 6-1. Poc abans d’acabar-se el matx Kiko va fer el segon gol per al Melilla per deixar el marcador final en 6-2.

 Juvenil: FC Barcelona 16 – Club Sala 5 Martorell 1

El Juvenil no afluixa i no va permetre que el Club Sala 5 de Martorell s’emportés cap punt de la Ciutat Esportiva tot i haver guanyat els darrers dos partits de la temporada. El matx va començar amb un gol visitant després d’aprofitar un contraatac. Això no va descentrar els culers, que van seguir amb el seu ritme de joc i els gols van anar caient a poc a poc. La diferència es va veure augmentada quan el capità del Martorell va ser expulsat i els blaugranes van jugar a plaer. A la mitja part, el marcador reflectia un 10-1 per als locals.

El segon període va tenir menys ritme que el primer, però els gols van continuar arribant per la banda dels culers, que van controlar el partit en tot moment. El resultat de 16-1 final deixa clara la superioritat blaugrana, que veu com treu nou punts al segon classificat.

Cadet: FC Barcelona 6 – Claret Futbol Sala CE3

Tot i que als dos primers minuts es va veure que l’equip blaugrana tenia gran superioritat i facilitat per crear ocasions, la primera pilota que va recuperar el Claret en zona de construcció li va permetre fer un ràpid contraatac i inaugurar el marcador per mitjà del seu golejador Mario. Aquest fet va provocar cert nerviosisme i desconfiança als barcelonistes, ja que fins al minut dotze no van poder posar les taules en el marcador, en una bona jugada culminada per Pau. Roger va aprofitar un mal control del porter visitant per treure-li la pilota i fer sense oposició el 2 a 1, resultat amb què es va arribar al final de la primera meitat.

A la represa els nois de Martí Graells van sortir amb ganes de sentenciar el partit i millorar les sensacions de la primera meitat. D’aquesta manera, van prémer l’accelerador i Juanfran i Pau posaven en tres minuts el 4 a 1 que encarrilava el partit. A l’equador de la segona part semblava que l’equip visitant acusava l’exigència física del partit quan Biel posava el 5 a 1. Però la realitat va ser una de ben diferent, ja que Mario i Daniel aprofitaven uns minuts de distracció blaugrana per posar el 5 a 3 que donava emoció al partit. A partir d’aquest moment els visitants, per mitjà del porter jugador, van intentar reduir més les diferències, però la bona defensa dels blaugranes i un gol de Biel a l’últim minut van sentenciar el partit.

Infantil: FC Barcelona 4 – Club Natació Sabadell 1

El matx de l’Infantil blaugrana va ser molt intens. Els sabadellencs van plantejar una defensa a mitja pista i costava molt trobar els espais per finalitzar les accions. Malgrat les dificultats, un gol de Trias va facilitar lleugerament el camí. Tot i tenir unes quantes oportunitats de marcar, els culers no van poder fer-ho fins que en un tres i no res Arnau, Povill i Joan van fer tres gols gairebé consecutius. A la segona part el partit va ser més disputat i cap dels dos equips van veure porteria fins que, quan quedava un minut, els visitants van reduir diferències en una jugada desafortunada del Barça per deixar el 4-1 definitiu.

Aleví: CE Escola Pia Sabadell 0 – FC Barcelona 13

El partit de l’Aleví va començar amb un control i un ritme del joc que es van traduir en un gol que va ajudar a jugar amb més tranquil·litat i amb una defensa molt agressiva que va produir força errades en els locals, els quals van arribar a la mitja part amb un parcial de 0-6. El segon període va continuar de la mateixa manera. El Barça dominava el joc i la gran concentració defensiva, i la velocitat en atac va fer que els blaugranes marquessin set gols més fins a deixar el marcador final en 0-13.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut