Jornada reduïda al futbol sala formatiu

El B es consolida al liderat i el Juvenil venç en un partit ajustat

Barça B : FC Barcelona 5 – ElPozo Ciudad de Múrcia 2

Els homes d’Andreu Plaza van protagonitzar un bon partit davant del filial d’ElPozo Múrcia i es van emportar de manera merescuda la victòria que els permet seguir al capdavant de la classificació de la Segona Divisió. A més, l’empat de l’UMA Antequera a Canàries els permet augmentar la diferència amb el segon classificat fins als cinc punts.

El matx va començar bé per als interessos culers. El domini del joc era blaugrana des de bon començament i els barcelonistes van tenir diverses oportunitats que no van poder aprofitar. A l’equador de la primera part Ferran Plana va obrir el marcador, i poc abans de marxar als vestidors una altra vegada Raúl Gómez va ampliar la diferència fins al 2-0.

A la represa Adrián Ortego va fer el tercer. Una mica més tard Juan Emilio va trobar porteria per fer el quart gol culer, amb el qual va demostrar el gran moment de forma en què es troba, classificat en sisena posició en el 'Pitxitxi' de Segona amb 18 gols. Però l’altre golejador culer, Esteban, va fer el quart quan els murcians encara no s’havien recuperat del tercer. Esteban ha marcat 19 gols aquesta temporada a les ordres de Plaza. Els murcians van mirar de retallar les diferències, però l’únic que van poder fer va ser maquillar el resultat final, que va acabar en 5-2 per als interessos blaugrana.

Juvenil: FC Barcelona 3 – CES Bosco Rocafort 0

El partit a la primera part no va tenir la brillantor a la qual l’equip juvenil blaugrana acostuma els aficionats. Els visitants es van tancar molt i no van permetre que el Barça disposés de gaires oportunitats en atac. De fet, l'equip que va tenir alguna ocasió clara va ser el Bosco Rocafort, en algun contraatac que el porter va aturar sense gaires problemes.

A la tornada dels vestidors el guió va canviar lleugerament. El Barça va atacar més bé i la circulació de pilota va millorar ostensiblement, però no es traduïa en ocasions clares de gol. Per la seva banda, l’equip visitant va disposar d’alguna ocasió, sempre a la contra. Quan quedaven nou minuts per finalitzar l’enfrontament, els culers van obrir el marcador quan ja es pensaven que no podrien. Aquest fet va desanimar el Bosco Rocafort, que, amb tot el cansament acumulat, va encaixar dos gols més a les acaballes del matx.