El B manté el liderat i l’Aleví guanya el torneig a Palma

El B manté el liderat i l’Aleví guanya el torneig a Palma

El Juvenil va tornar a guanyar i l'Aleví es va proclamar campió a Palma

Barça B: FS Valdepeñas 5 – FC Barcelona 3

El Barça va perdre per segona setmana consecutiva, però va mantenir el liderat en la seva visita al FS Valdepeñas.

Tot i que el partit va començar de cara per als interessos blaugrana, gràcies al gol inicial de Raúl Gómez els locals van fer l’empat poc després d’avançar-se els d’Andreu Plaza al marcador. L’ambient d’un pavelló ple fins a la bandera va ajudar el FS Valdepeñas a capgirar el marcador i a fer tres gols més amb què s’arribaria al descans.

A la tornada dels vestidors un altre gol dels locals va trencar els plantejaments culers de remuntada. El partit va tenir moltes possibilitats per a totes dues bandes, però només a les acaballes primer Esteban i més tard Ferran Plana van retallar les diferències, però no prou per poder empatar. Tot i aquestes dues derrotes, els blaugranes encara mantenen un avantatge de tres punts sobre el segon classificat, l’UMA Antequera.

Juvenil: Jesús Maria CE 1 – FC Barcelona 7

Els blaugranes van sortir amb la mentalitat clara de sumar els tres punts després de l’última jornada i esborrar la mala imatge davant del Manresa. Tot i que el control del partit era culer, aquests no creaven gaire perill i en una jugada afortunada els locals van marcar el primer gol i van generar alguns dubtes al Barça. Tres minuts més tard els visitants van fer l’empat. Després d’aquest gol el joc va canviar i el marcador reflectia 1-4 a la mitja part.

La segona part va començar de la mateixa manera, amb els blaugranes controlant el joc i sense materialitzar les ocasions que generaven. Mentre avançava el partit els gols van anar caient i els locals van tancar-se al darrere per evitar mals més grans fins a arribar a l’1-7 final que assenyalava el marcador.

Cadet: FC Barcelona 10 – Acció Sant Martí 3

El cadet del FC Barcelona va inaugurar el nou pavelló de la Ciutat Esportiva amb una contundent victòria sobre l’Acció Sant Martí. Els visitants van voler sorprendre els blaugranes jugant amb el porter jugador des del primer moment. Els blaugranes, lluny de veure’s intimidats, van saber jugar i al primer minut ja dominaven per 3 a 0 amb gols de Carlos, Roger i Juanfran. Tot i això, els visitants van continuar insistint i van tenir premi als tres minuts. Andreas i Juanfran, aquest amb una bona jugada, van eixamplar la diferència sobre l’equador de la primera part posant un 5 a 1. Els visitants van continuar amb el porter jugador i en una acció molt ben trenada van fer el 5 a 2. Quan ja semblava que aquest seria el marcador amb què s’arribaria al final de la primera meitat, Carles Ambrós va marcar el 6 a 2 quan faltaven pocs segons per al final del primer acte.

A la represa va seguir la mateixa tònica, amb domini blaugrana i l’Acció que continuava amb la tàctica ofensiva de porter jugador. Jose posava el 7 a 2, però immediatament un xut llunyà dels Martinencs va ser desviat per la defensa barcelonista i va despistar David. Amb el 7 a 3 al marcador els blaugranes van intensificar el domini i van disposar de diverses ocasions de gol. Mario, per partida doble, augmentava el marcador per als nois de Martí Graells. A falta de vuit minuts per al final l’àrbitre expulsava Alejandro. Tot i la superioritat numèrica, els blaugranes es van defensar correctament i en una pilota robada per Juanfran posaven el definitiu 10 a 3 al marcador.

Infantil: FC Barcelona 15 – CES Bosco Rocafort 0

El Barça va inaugurar el nou pavelló de la Ciutat Esportiva amb una golejada davant del Bosco Rocafort per 15-0. Els blaugranes volien fer un bon paper en el primer partit de la història al nou recinte blaugrana per al futbol sala formatiu. Ja a la primera part el Barça guanyava per 7-0, i a la segona part el domini en el joc va continuar en la mateixa línia i els blaugranes van fer vuit gols més per deixar el marcador final en 15-0. Cal destacar que Bernat Povill va anotar el primer gol de la història del pavelló.

Aleví: Campions II Torneig Air Europa Cup

L’equip aleví culer es va desplaçar a Palma de Mallorca per disputar un torneig de futbol sala davant d’equips de l’illa i d’un combinat colombià. El format dels partits era diferent de l'habitual i cada enfrontament consistia en 19 minuts de joc a temps corregut. La idea era fer un gol ràpid i poder jugar amb tranquil·litat. La primera fase el Barça la va passar amb total solvència i superioritat. Les semis i la final van continuar amb la mateixa tònica que els partits previs. L’equip es va mostrar molt més encertat de cara a porteria que els seus rivals i la seva contundència i efectivitat van demostrar que era el conjunt més sòlid del torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut