El juvenil es classifica per als quarts de Copa d’Espanya, i l’Infantil i l’Aleví, per a la final de la Copa Catalunya

El Juvenil jugarà els quarts de Copa d’Espanya davant d’ElPozo Múrcia L’Infantil i l’Aleví esperen rival per jugar la final de la Copa Catalunya

Juvenil: Gruas Eloy 2 – FC Barcelona 11

El juvenil blaugrana va viatjar fins a terres asturianes per disputar els vuitens de final de la Copa d’Espanya. Els locals van sortir amb molta força i, quan només s'havien disputat vuit segons, es van avançar al marcador. Afortunadament per als interessos blaugrana, en poc més de cinc minuts havien pogut capgirar el marcador. Després d’un gol de doble penal a l’últim segon de la primera meitat, el resultat al descans reflectia un 2-5 força clar.

La segona part va ser molt diferent. Els blaugranes van demostrar el seu potencial i van ser els clars dominadors del partit, i els gols van anar caient a poc a poc fins a arribar al 2-11 final amb què va acabar el partit. Aquest diumenge els blaugranes es jugaran el seu pas a semifinals davant d’ElPozo Múrcia a la Ciutat Esportiva.

Cadet: FC Barcelona 12 – Natació Sabadell 0

El cadet blaugrana va acabar la Lliga amb una altra victòria, que permetrà afrontar la semifinal de la Copa Catalunya amb bones sensacions davant d’un rival incòmode com és l’AE Les Corts UBAE. Malgrat tenir diverses baixes, ja que l’equip estava reforçat amb nois de l’Infantil, va quallar un gran partit en què, a més, el capità, Luis Garcia, va aconseguir el Pitxitxi de la categoria. El parcial a la primera part ja era de 5-0. A la represa els culers no van afluixar i van fer set gols més per deixar el marcador final en 12-0.

Infantil: CFS Manresa 2 – FC Barcelona 4

L’equip infantil del Barça tornarà a jugar una altra vegada la final de la Copa Catalunya després de derrotar el CFS Manresa per 2-4. El matx va tenir un gran inici per part blaugrana, ja que va poder marcar molt aviat gràcies a una gran jugada que va finalitzar Bernat Trias. Poc després, els manresans van començar a dominar el joc i en dues transicions van col·locar el marcador en 2-1. Tot just abans d’arribar al descans els culers van empatar el partit.

A la represa el control va ser blaugrana i l’equip va gaudir de moltes ocasions, però no va poder materialitzar-ne cap. Quan quedava un minut i mig per acabar una altra vegada Bernat Trias va trobar el fons de la xarxa. I en la jugada següent Povill va fer el definitiu 2-4 amb què va acabar el partit.

Aleví: Marfil Santa Coloma 2 – FC Barcelona 4

Els blaugranes van classificar-se per a la final de la Copa Catalunya en derrotar el Marfil Santa Coloma per un marcador de 2-4. Abans d’arribar al primer minut, els culers van avançar-se mitjançant Adrià. Però les ocasions van anar arribant per les dues bandes i els colomencs va fer l’empat a l’equador del període. Una mica abans d’arribar a la mitja part el Barça va tornar a avançar-se per 1-2.

A la tornada de vestidors els visitants van tornar a avançar-se i, aprofitant aquest moment, van tornar a eixamplar la diferència per deixar un marcador d’1-4. Els de Santa Coloma van jugar amb el porter jugador i van retallar diferències, però només van fer un gol més abans que finalitzés el matx. Ara els blaugranes esperen rival per jugar la final de la Copa Catalunya, que sortirà del vencedor del partit entre el Les Corts UBAE i el Manresa.