L’Infantil, campió d’Espanya després de remuntar un 2-0 contra l’Inter

L’equip blaugrana aconsegueix el triplet després d’haver guanyat la Lliga, la Minicopa i, ara, el Campionat d’Espanya

La localitat d’El Molar va organitzar aquest passat cap de setmana el Campionat d’Espanya en categoria Infantil. El FC Barcelona Alusport es va proclamar campió després de superar l’organitzador, l’Inter Movistar, per 2-4 després de remuntar un 2-0 advers.

Semifinals contra el Vedruna

El sorteig els va creuar a semifinals amb el campió murcià, el Vedruna. Un partit molt complet de l’equip, que va aconseguir un contundent 8-0 contra un rival que mai va deixar de buscar la porteria contrària. La solidesa defensiva barcelonista els va permetre madurar el matx.

Els gols van ser obra de Juanjo (2), Pau (3), Javi, Mario i Ferry.

Una final molt emocionant

La final de diumenge era l’esperada. Els mateixos rivals de la final de la Minicopa d’Alcalá de Henares es tornaven a veure les cares.

Tots dos equips van jugar un partit increïble tant tàcticament com tècnicament, amb accions de veritable mèrit per a nois d’aquesta edat. La primera part va ser dels porters. A la represa, però, malgrat començar amb el mateix guió, l’Inter es va avançar amb dos gols de Xavi.

A partir d’aquest gol, els infantils blaugrana van passar a jugar amb pivot fix, deixant de banda el 4-0 per tractar de fer un joc amb més profunditat. L'Inter no va saber reaccionar al canvi d’estratègia i en poc menys de dos minuts el Barça Alusport va aconseguir quatre gols, obra de Pep, Juanjo, Andreas i Mario.

Al final, l’equip infantil format per David, Marc, Aiman, Javi, Mario (cap), Alejandro, Jose, Andreas, Ferry, Pau, Pep i Juanjo es va proclamar campió d’Espanya i va arrodonir una temporada per emmarcar si hi sumem els títols de Lliga i la Minicopa d’Espanya.