Barça Lassa B – Santiago Futsal (1-1): Empat que sap a poc

Barça Lassa B – Santiago Futsal (1-1): Empat que sap a poc

Els blaugranes controlen el partit però no s’emporten els tres punts

Els blaugranes tornaven a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb la novetat de Roberto, recuperat de la lesió que l’havia tingut fora de les convocatòries, en un partit on els de Closas han tingut el control però on la sort no ha estat del seu costat.

Sense recompensa

Poc a poc, el Barça Lassa B va anar prenent el domini del partit i tancava el Santiago en el seu camp. Els blaugranes cercaven la porteria rival i Juan Fran, en el minut 6, estavellava la pilota al pal de la porteria gallega.

Tot i que sense inquietar massa la porteria defensada pel blaugrana Sahuquillo, el Santiago Futsal començava a sortir del seu camp, a partir de l’equador del primer temps. La defensa dels de Closas era ferma i evitava els intents visitants.

El segon equip del futsal blaugrana, va tenir el control i el domini del joc, durant el primer temps però sense la recompensa del gol i es va arribar al descans amb l’empat a 0 inicial.

La sort no acompanya

L’inici de la segona meitat reflexava el que s’havia vist en el primer temps: Un Barça Lassa B ben posicionat i un Santiago Futsal que podia sorprendre, a la contra, en qualsevol moment. Els blaugranes ho seguien intentant però no trobaven el forat a la defensa visitant i a 10 minuts per a la fi del partit, el lluminós de la Ciutat Esportiva Joan Gamper no s’havia mogut.

Però a vegades l’esport no és just i malgrat el domini local, Zurdo, en el minut 31 de partit, avançava els gallecs. Malgrat aquest cop moral, els de Closas van seguir cercant el gol i la pressió blaugrana tancava totalment als gallecs en el seu camp.

A quatre minuts per a la fi del partit, el Barça Lassa B va incorporar el porter jugador i en el minut 37, Bernat Povill s’interposava en un rebuig de la defensa visitant i establia l’empat. Els blaugranes es bolcaven sobre la porteria defensada per Barro i a minut i mig pel final, provocaven la cinquena falta del Santiago.

El blaugrana Sancho va tenir l’opció del triomf a 50 segons per a la fi però de nou el porter Barro va treure el remat blaugrana sota pals i l’empat no es va moure del marcador.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Santiago Futsal (1-1)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut