Software DELSOL Mengíbar – Barça Lassa B (4-5): La joventut pren el poder

Els blaugranes guanyen en una pista complicada, aguantant la pressió final

Els blaugranes arribaven a la jornada 22 sense els seus dos porters, Sahuquillo que debutava amb el primer equip i Feixas en procés de recuperació de la seva lesió. A la vegada tampoc era Cols, amb el primer equip, i la porteria estava defensada per dos porters del juvenil com són Lluch i Navarro. Malgrat aquests elements, els de Closas s’han emportat 3 punts importants, que els permet seguir a la part alta de la taula.

Igualtat en el marcador

Els blaugranes començaven el partit amb bon peu. En el minut 4 Nil Closas, amb un fort xut, obria el marcador. Els locals s’intentaven sobreposar al cop inicial i en el minut 7 el local Fran Peña aconseguia l’empat. Els blaugranes van tenir oportunitats però la sort no els hi va acompanyar i Peiró va marcar en pròpia porta per establir el 2 a 1.

Si el segon gol local arribava en el minut 12, en el 13 era el blaugrana Juan José que tornava a posar igualtat en el marcador. Quatre gols en 13 minuts que demostraven la intensitat del partit. Ambdós equips van tenir oportunitats per desfer l’empat però amb aquest resultat es va arribar al descans.

Tres minuts claus

La igualtat es mantenia en els primers minuts de la segona part. El barcelonista Luis García estavellava la pilota al pal i Peña, per tant dels locals, també enviava la pilota al de la porteria blaugrana, fins que va arribar el minut 31.

En aquell minut, Uri Santos establia el 2 a 3, mentre els blaugranes veien com el porter Lluch es retirava per lesió i Navarro ocupava el seu lloc sota pals i debutava amb el segon equip.

En el minut 32, sisena falta dels locals i Daniel marcava el 2 a 4 i en el següent minut el mateix Daniel marcava el 2 a 5. A partir d’aquell moment, atac de cinc del Software DELSOL Mengíbar i Fran Peña marcava, en el minut 35 el 3 a 5 i en el 37, el 4 a 5.

Màxima pressió per els joves blaugranes que aguantaven l’empenta de l’atac de cinc local i l’ambient del pavelló per emportar-se el triomf cap a Barcelona.