Noia Portus Apostoli – Barça Lassa B (2-6): Solvència i determinació blaugrana

El segon equip suma quatre triomfs consecutius i ocupa el segon lloc de la classificació

Els blaugranes visitaven la pista gallega desprès d’encadenar tres triomfs consecutius. A la part decisiva de la temporada, tots els equips necessiten sumar punts tot i que els blaugranes lluiten per les primeres posicions i els gallecs del Noia per sortir de les de descens. Finalment un 2 a 6 favorable als de Xavi Closas, els manté en el segon lloc la Segunda División de la LNFS.

Inici trepidant

El partit s’ha iniciat amb una gran intensitat i s’han pogut veure quatre gols en els instants inicials. El Barça Lassa B s’avançava i el Noia donava rèplica.

En el primer minut Daniel establia la primera avantatja blaugrana però al cap de 4 minuts era el local Christian que establia l’empat a 1 en el marcador. Poc durava l’alegria local ja que Peiró, als pocs segons, tornava a avançar el Barça Lassa B. Però el partit estava molt i molt viu i en el minut 9 Xuxa posava el 2 a 2.

Els de Xavi Closas posaven pressió sobre la porteria gallega i Daniel, amb un xut llunyà, tornava a posar per davant de nou als blaugranes, a tres minuts pel descans i amb aquest resultat s’arribava a la fi dels primers 20 minuts.

Control blaugrana

El segon temps s’iniciava amb intensitat per part dels dos equips. Els gallecs cercaven l’empat a la porteria defensada per Feixas i els blaugranes tenien el control de la pilota i intentaven trobar la porteria local.

Les ocasions de gol es succeïen en les dues àrees però el marcador no es movia, fins que a cinc minuts del final Juan Fran posava el 2 a 4 en el marcador. A partir d’aquest moment, el Noia jugava amb porter jugador per retallar les diferències. Però Oriol Santos ha estat atent a un rebuig de la porteria local per marcar el 2 a 5 a poc més d’un minut per a la fi del partit. Amb aquest gol el partit estava sentenciat i el mateix Santos ha establert el 2 a 6 definitiu, a les acaballes del partit els blaugranes sumaven tres punts més.

Aquí podeu consultar les dades del Noia Portus Apostoli – Barça Lassa B (2-6)