Guanyen tots els equips del formatiu del futbol sala

Ple de victòries al llarg del cap de setmana dels més joves del futsal blaugrana

Dissabte i diumenge van veure com tots els equips de la secció s’emportaven la victòria en tots els partits disputats. Des de el segon equip fins els alevins van sumar els punts.

Segueixen invictes

Quarta jornada de la 2a división de la LNFS i quart triomf dels homes entrenats per Xavi Closas. En aquesta ocasió va ser a Puertollano i el Barça Lassa B es van emportar la victòria per 1 a 3.

Tot i que els locals es van avançar en el marcador en el minut 11, amb gol de Colorado, la segon part dels blaugranes va ser demolidora. Cols assolia l’empat en el minut 23, Nil Closas posava l’1 a 2 en el marcador en el minut 33 i Cardona establia el definitiu 1 a 3 en el 38.

Els blaugranes lideren la classificació en solitari i sent l’únic equip invicte de la categoria.

Cadet i Juvenil també guanyen

El Cadet i el Juvenil també van emportar-se dos triomfs contundents el passat dissabte. Els cadets van superar per 0-7 al CET1o i els Juvenils ho van fer guanyant per 0-6 a la pista del Sant Martí.

Triomf de l’infantil

El partit va començar amb el CET10 apretant la sortida de pilota blaugrana, i en un xut exterior des de la banda van posar-se per davant. L'infantil va haver de remuntar i a la mitja part el marcador era de 1-3.

A la segona, el conjunt blaugrana va desplegar millor joc i va disposar de moltes ocasions, fins a posar-se 1-7. A les acaballes del partit els locals van aconseguir el definitiu 2-7.

Golejada de l’Aleví

Partit corresponent a la tercera jornada de lliga. Primera part força bona dels dos equips, on els blaugranes, tot hi obrir el marcador als dos minuts, no acabaven de dominar el joc i amb això tot hi generar ocasions de gol aquestes no acabaven de ser amb aquella claredat. Així doncs, al final de la primera part el resultat era d'un 5-0.

A la segona, i fruit del desgast realitzat a la primera en defensa, l'equip contrari baixava la intensitat. El Barça pujava el nivell i començava a jugar amb la fluïdesa habitual. Les combinacions i jugades individuals en feien gaudir d'ocasions força clares i que anava materialitzant. El resultat al final del partit era d'un FC Barcelona 14-0 Castelldefels.