El filial, campió d’hivern

L’equip que entrena Xavi Closas s’imposa al Puertollano per 2-1 en l’últim partit de la primera volta amb gols de Luis García (2), Khalid i Amores

El Barça B ha acabat la primera volta de la lliga de Segona com a líder en solitari de la categoria amb tres punts d’avantatge sobre els seus perseguidors. Els de Xavi Closas han aconseguit una victòria treballada en la darrera jornada de la primera volta per 4-3 davant d’un Puertollano molt intens que ha plantat cara en tot moment.

El filial ha començat dominant el partit i s’ha avançat de seguida al marcador amb un gol de Luis García després d’una gran jugada col·lectiva i una assistència magistral d’Albert Cardona al segon pal.  El Barça ha seguit controlant el partit i ha gaudit de bones ocasions durant aquests primers minuts. Al minut 12, Khalid ha marcat el 2-0 després d’una acció personal. Tot i el marcador en contra, el Puertollano no s’ha rendit i, després d’alguns intents frustrats, Nano ha fet el 2-1 amb un xut potent que ha superat Feixas. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

A la segona part, al Barça li ha costat tornar a dominar com feia al principi i el Puertollano s’ha envalentonat. El partit s’ha endurit amb múltiples faltes i interrupcions i el filial ha vist perillar el marcador. Al minut 29, però, els blaugranes han marcat el 3-1 obra de Luis García després d’una bona combinació amb Oriol Miquel. A partir d’aquest moment, el partit ha embogit i els dos equips han gaudit de bones ocasions per marcar. Ho ha fet primer el Puertollano mitjançant Lluc aprofitant una badada defensiva local (3-2), i ha respost Amores amb el 4-2 faltant només 4 minuts pel final.  En els darrers 3 minuts, el Puertollano ha arriscat amb el porter jugador i encara ha aconseguit marcar el 4-3 obra de Manu Orellana. El filial acaba la primera volta com a líder en solitari amb 30 punts després de les 13 primeres jornades.