Victòria i quarts a la classificació

Els blaugranes guanyen a Narón amb dos gols de Xavi Cols

Els homes d’Andreu Plaza van emportar-se la victòria de Narón després de dominar el partit des de l’inici i no permetre la remuntada local malgrat els esforços dels gallecs en no deixar escapar els punts de la seva pista.

El matx no podia tenir millor inici per als interessos culers. En el primer minut de joc, el blaugrana Xavi Cols va estrenar el marcador amb el primer gol del partit. Però dos minuts més tard, una altra vegada va marcar gràcies a l’assistència de Juan Emilio per deixar el resultat 0-2 en els tres primers minuts de joc. Tot i la sorpresa inicial, els gallecs no van defallir i no van abaixar els braços en cap moment i van pressionar a la porteria defensada pel capità Joan Miñano.

Resistència culer

A la segona part, els blaugranes van seguir dominant el joc però sense crear prou ocasions per estalviar el patiment pel resultat final. El Cidade de Narón va intensificar la seva defensa, que els va donar la possibilitat de tenir més oportunitats per retallar les diferències, però l’eficàcia en defensa dels blaugranes va impedir-ho. Quan només quedaven cinc minuts, els locals van sortir amb el porter-jugador però tampoc així van aconseguir marcar i els de Plaza van tornar a Barcelona amb tres punts molt importants per mantenir-se al capdavant de la classificació, empatats a la quarta posició a 17 punts amb el FS Valdepeñas.