El Barça afronta la Copa en el millor moment

El Barça afronta la Copa en el millor moment

El tècnic David Lorente i el segon capità, Aharon Gámiz, asseguren afrontar la Copa del Rei amb molta il·lusió després que l’equip ja hagi complert els objectius de la temporada

Aquest divendres el Barça donarà el tret de sortida a la Copa del Rei de voleibol que es disputa al Poliesportiu Los Pajaritos de Sòria. Els blaugranes jugaran la primera eliminatòria contra l’Unicaja d’Almeria, un rival dur però que confien en superar.

David Lorente, l’entrenador del Barça, assegura que l’equip arriba en un gran estat de forma i més després de guanyar la passada jornada al Río Duero el que permet al Barça mantenir-se en posicions de play off quan resten poques jornades pel final de la fase regular.

Per la seva banda, el segon capità de l’equip, Aharon Gàmiz, ha explicat que afronten la Copa amb molta il·lusió però conscients de la dificultat que suposo aquest repte. Cal recordar que l’objectiu principal del Barça per a aquesta temporada era la permanència tot i que, després de la gran primera volta que l’equip va signar, ara els blaugranes estan en la lluita pel play off i amb ganes de fer un bon paper a la competició del KO.

El calendari blaugrana

En cas que el Barça superi els quarts de final, que es jugaran aquest divendres a les 17:30h, els blaugranes s’enfrontaran a l’Urbia Voley Palma, equip que està classificat directament per a les semifinals. Els de Palma arriben com a líders de la Superlliga Masculina en una competició en la qual encara compten els seus partits per victòries. La semifinal està prevista que es jugui dissabte a la mateixa hora. La final de la competició es jugarà diumenge a les 18:00h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut