El voleibol masculí cau davant el líder (0-3)

El voleibol masculí cau davant el líder (0-3)

Malgrat un bon joc, els de Sergi Bosch no poden superar el Ca’n Ventura Palma

El partit jugat entre el FCBarcelona i el Ca’n Ventura Palma va tenir lloc dissabte a la tarda amb un resultat de 0-3 a favor dels mallorquins després de tres intensos sets en què els blaugranes van posar contra les cordes l’actual líder desplegant un gran joc amb grans opcions en més d’una ocasió per emportar-se parcials.

Primer set: Els detalls decideixen

Al primer set els blaugranes van posar molta intensitat al duel, i la contundència de Galindo i l’efectivitat de Gàmiz feien que els visitants no poguessin desenvolupar el seu joc amb comoditat, cosa que va fer que canviessin de col·locador.

A la part final del set els blaugranes anaven per davant per 21-19, però en un ajustadíssim final, per detalls, es va escapar al límit per 23-25.

Joc espectacular, sense recompensa

A la segona mànega van canviar les tornes. Els mallorquins van agafar la iniciativa, però els homes de Sergi Bosch van tornar a desplegar les seves armes i van tornar a recuperar el nivell del primer set. Va destacar un Eric Hernàndez clau en la remuntada que va igualar el marcador al tram final, una altra vegada per jugades decisives, i tornava a caure a l’extrem, amb un 26-28 que feia el partit espectacular.

L’inici marca

Al tercer tram de l’enfrontament els visitants van començar forts i la diferència de punts va ser clau tot i l’esforç dels blaugranes per reduir distàncies. Va acabar per 18-25.

Els blaugranes finalitzen una excel·lent primera volta en posicions d’ascens a Superlliga i classificats per a la Copa Príncep, que es disputarà al gener a Galicia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut